Group 2 Icon input - Place
Komplett beste varmepumpe Tjenestetorget

Køb din aircondition varmepumpe inden hedebølgen

Sommeren er her og bliver måske lige så varm som sidste år. Så få gode tilbud på en varmepumpe allerede nu. Tjenestetorvet hjælper dig med at komme i kontakt med varmepumpe leverandører, som kan levere varmepumper, som også kan give afkøling til dit hus eller sommerhus. Du sparer tid og penge ved at indhente tilbud fra flere leverandører samtidigt - du udfylder kun et enkel formular men bliver kontaktet af op til 4 leverandører. Således kan du være sikker på at få gode tilbud og kvalificeret rådgivning fra erfarne fagfolk, så du finder den bedste løsning. Det er helt uforpligtende og op til dig om du vil takke ja til tilbudene.

Få tilbud på aircondition varmepumpe fra flere leverandører med en formular

Tjenesten er 100 % gratis og uforpligtende.
Dine data sendes kun til de varmepumpeselskaber du selv vælger, og bruges ikke til andet.
SÅ ENKELT ER DET:
  • Udfyld formular
  • Send forespørgsel
  • Modtag tilbud

Kun anerkendte mærker

Gennem Tjenestetorvet får du tilbud på anerkendte varmepumpemærker. Vi samarbejder med ledende leverandører af varmepumper – over hele landet.

Varmepumpe luft til luft 

Med en varmepumpe luft til luft gør du det muligt at have et behageligt indeklima uanset årstid. Ydermere er en luft til luft varmepumpe utrolig god for din pengepung og ikke mindst for vores miljø.
 
Hvad er en varmepumpe luft til luft? 

En varmepumpe luft til luft er en varmekilde, som du kan bruge i stedet for eksempelvis el-varme i dit hjem. Det er en varmekilde, der gør det muligt at konvertere det kolde luft, som er udendørs om vinteren til varmt luft inde i din bolig. En varmepumpe luft til luft medfører af den grund et utrolig godt indeklima og giver dig en varmekilde som er billig i drift sammenlignet med andre varmekilder. Dette betyder altså at du kan få en dejlig varme og et sundt indeklima til forholdsvis få penge samtidig med at du skaber et bedre indeklima.
 
Hvordan installere man en varmepumpe luft til luft?

At skulle installere en varmekilde luft til luft kræver ikke de store håndværksmæssige færdigheder, da det er forholdsvis let opgave at gribe an. Ved installation af en varmepumpe luft til luft ses der dele som både skal monteres udendørs og indendørs. Der skal skabes mulighed for at den udendørs luft kan komme ind i huset. Til dette kræves der, at der bores et hul igennem din boligs væg, så der kan skabes en forbindelse mellem din boligs indre og den friske luft udendørs. Når denne forbindelse er skabt, er der hermed mulighed for at varmepumpen luft til luft kan varme din bolig op. Det er muligt, at varmen kan cirkulerer til de andre rum, som forbindelsen ikke sidder i, men i de rum som ligger længere væk fra varmepumpen luft til luft, kan der kræves andre varmekilder hvis det bliver meget koldt. Derfor er det også vigtigt, at man har med i sine overvejelser hvor man placerer varmepumpen, da den bedre kan varme hele ens bolig op, hvis man placerer den strategisk godt. I forbindelse med at varme ens bolig op, er det naturligvis også vigtigt, at man lader dørene stå åbne, så varmen lettere kan spredes ud over hele boligen. At installere en varmepumpe luft til luft tager for de fleste ikke mere end fire timer, og af den grund er det let at få installeret den i en weekend eller for den sags skyld også i en hverdag. Hvis du ikke selv føler du har evnerne, ses det ofte, at der er installation med i prisen, hvis du køber en varmepumpe luft til luft. Hvis du vælger denne løsning, kan du få fagfolk til at hjælpe dig med at sætte varmepumpen op, og dermed skal du ikke bekymre dig om dette. Uanset måden man vælger at få installeret ens varmepumpe på, er det en god ide at orientere sit forsikringsselskab, BBR-registeret og ens elselskab. Dette er en god ide, da at installere en varmepumpe luft til luft kan reducere ens overordnede elafgift. Denne reducering skaber hos mange hjem nogle besparelser som man kan bruge på andre ting som er mere spændende end af varme sin bolig op.
 

Luft til luft varmepumpens høje effektivitetsniveau og virkningsgrad 
Som ejer af en varmepumpe luft til luft vil man hurtigt opdage at den er utrolig effektiv. Den har høj virkningsgrad hvilket medfører at en varmepumpe luft til luft skaber i nærheden af 4 kWh for hver enkelt kWh el, som den anvender. Denne udregning bevidner, at denne løsning er særlig profittabel i sammenligning til andre måder at opvarme sin bolig på. Hvis man i forbindelse hermed ser på vedligehold, ses det også at varmepumpen luft til luft er meget billig at vedligeholde. Ved vedligeholdelsen af varmepumpen luft til luft skal man blot sørge for at få den støvsuget regelmæssigt i dens støvfilter samt tjekke om der sidder blade eller andet snavs som kan påvirke ventilationen.
 
Ideel løsning for dig som har et sommerhus 
For dig som har et sommerhus kan en varmepumpe luft til luft være en ideel mulighed som opvarmning. Det ses på mange af varmepumperne med luft til luft, at der er en turbofunktion. Denne funktion gør det muligt at varme sommerhuset op på forholdsvis kort tid. Da man ikke befinder sig i ens sommerhus hver dag er dette en ideel mulighed for hurtigt at skrue op for varmen hvis man skal nyde en kold vinterweekend i ens sommerhus. Du skal med en varmepumpe luft til luft altså ikke sidde og vente flere timer på, at der kommer varme i huset, da turbofunktionen er yderst effektiv. Ydermere er en varmepumpe utrolig god til at skabe en konstant varmetemperatur, hvilket kan være godt for din varmeøkonomi. Den mærker altså når temperaturen har nået et behagelig antal grader og forholder sig konstant der, så der ikke skal bruges tid eller unødvendige ressourcer på at nå den mest behagelige temperatur. Varmepumpen luft til luft skaber altså et behageligt indeklima uden du behøver at bekymre dig om boligen bliver for varm eller for kold.  
 
Godt indeklima uanset årstid 
En varmepumpe luft til luft er en fantastisk varmekilde, da den forholdsvis hurtigt kan varme ens bolig op. Men det er ikke kun om vinteren at varmepumpen er uundværlig. Ligesom den er god til at opvarme boligen om vinteren har varmepumpen luft til luft også den egenskab, at den kan nedkøle ens bolig, hvis det er sommer og temperaturen er et godt stykke over de 25 grader. Når det er så varmt uden døre, kan man have brug for at blive kølet ned, og dette kan en varmepumpe luft til luft altså også hjælpe dig med. Det ses altså at det ikke kun er i de meget kolde tider, at varmepumpen er uundværlig, men også når det er varmt udenfor og man trænger til at koldt pusterum. En varmepumpe luft til luft vil af den grund om vinteren fungerer som din varmekilde mens den om sommeren vil fungere som din air-condition. Den gør det altså muligt at holde dit indeklima behageligt hele året rundt uanset hvilken temperatur der er udenfor.

Varmepumpe luft til luft priser
Hvis du har taget valget om at investere i en varmepumpe luft til luft anbefales du på det højeste at købe en af god kvalitet fra start af. En varmepumpe luft til luft som er god og som vil holde mange år vil ligge mellem 12.000 og 16.000 kr. Hvis montering også ønskes ligger priser på dette omkring 3500 kr. Det kan lyde af meget, men en varmepumpe vil efter nogle år hurtigt indtjene sig selv igen, da den medfører store besparelser på din elregning. Mange oplever, at deres varmepumpe luft til luft har tjent sig selv ind når der er gået omkring 3 år. Det kan altså være en god investering at købe en varmepumpe luft til luft, da den vil give dig flere penge mellem hænderne på sigt. Og ikke nok med at denne varmepumpe er god for din pengepung, hjælper den ydermere med et godt og sundt indeklima og på miljøet. Der ses altså mange fordele ved at vælge at investere i en varmepumpe luft til luft. 
 

Varmepumpe enebolig Tjenestetorget

Vidste du at omkring

3% af alle hustande i Danmark

har varmepumpe?

Vurder Tjenestetorvet

Vurder vores service ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.

TIL TOPPEN