Bedste Advokat – Sammenlign tilbud og pris fra flere advokater | Tjenestetorvet cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Find bedste advokat til din sag

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du har behov for hjælp til
 • 2
  Få tilbud fra flere advokatfirmaer
  Jo flere firmaer du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris
Advokat

Det tager ikke mere end nogle minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere advokatfirmaer med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du har behov for hjælp til
 • 2
  Få tilbud fra flere advokatfirmaer
  Jo flere firmaer du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter løsningen som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Sammenlign tilbud fra flere advokater

Tjenestetorvet har formidlet mere end
350.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

Det koster ikke at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Kjetil Sanstøl

God service, er svært tilfreds. Let at bruge, gode tilbagemeldinger og tips.

Ida Haus

Behov for en advokat?

Det er en høj procentdel af befolkningen, som på et eller andet tidspunkt i livet har brug for en juridisk rådgiver. Nogle har gentagende gange behov for sådanne råd eller hjælp. Loven er forholdsvis kompliceret og kan være vanskelig at forstå for den enkelte. Så er det godt at have en advokat, som yder juridisk hjælp til både offentlige myndigheder og institutioner, foreninger, virksomheder og enkeltpersoner.

Få advokathjælp

Hvis du står midt i en tvist, har stødt på problemer relateret til loven, eller på anden vis er blevet behandlet uretfærdigt, kan en advokat hjælpe dig. Advokater har forskellige tjenester og kompetencer, og de fleste af dem specialiserer sig på et eller flere områder. Præcis hvilken slags advokathjælp du har brug for, afhænger af, hvad sagen handler om. I nogle tilfælde er der rådgivning, i andre tilfælde skal advokaten skrive og sende breve på vegne af dig, og til tider kan det være et spørgsmål om mægling og problemløsning.

Husk, at står du i en vanskelig situation, er det bedre, jo tidligere du kontakter en advokat. Det kan være nemmere at hjælpe dig fra starten, end at du først henvender til et advokatfirma længe efter situationen, eller problemet har udviklet sig.

Når du har behov for en advokat?

Skulle du blive siget i en straffesag, har du som regel ret til en forsvarer eller forsvarsadvokat. Skulle du midlertidigt være offer for en lovovertrædelse, kan du også have ret til en rådgiver. Det er også muligt at erhverve en advokat til at hjælpe med personlig rådgivning, til eksempelvis en lejekontrakt. For virksomheder er det naturligt at have adgang til en permanent og stabil advokatvirksomhed eller endda have en advokat eller jurist permanent ansat.                   

Find en advokat

Har du mange spørgsmål i forbindelse med et problem eller en tvist, er det tilrådeligt at finde en advokat så hurtigt som muligt. Indledningsvis kan dialogen indeholde nogle råd, men du kan også få brug for yderligere hjælp efterfølgende. Advokater ved normalt præcis, hvad du har brug for, og kan derfor hurtigt fortælle dig, hvad det vil koste, hvor lang tid det tager, og hvad man kan forvente.

Måske finder du en advokat i nærheden af dig, så du har mulighed for at mødes uden at det tage for lang tid for nogle af jer. Du bør også fokusere på at finde en advokat, som netop har kompetencer indenfor det felt, du har brug for hjælp. Derfor skal du sikre dig, om den fundene advokat arbejder indenfor feltet, og hvilke sager han / hun har haft før.

Der er nok ingen, som præcis ved, hvem er Danmarks bedste advokat er, det afhænger nok af mange faktorer. Ikke desto mindre er det en god idé, at du har ekstra fokus på at finde en god advokat, der kan "vinde for dig" – du skal altså finde Danmarks bedste advokat kun for dig, din sag og dine behov.

Der er heldigvis mange gode advokater derude, i alle aldre og med forskellige erfaringer og kompetencer. Der er store virksomheder med mange advokater, og der er advokater som er selvstændige. Ønsker du et langsigtet samarbejde med en advokat, er det selvfølgelig også vigtigt, at du og advokaten har god kemi og arbejder godt sammen - ellers bliver du ikke tilfreds.

 

Priser på advokat

Priser på forskellige advokatydelser kan variere. For eksempel, kan det afhænge af, hvor landet advokaten er. Ofte er det lidt dyrere i større byer end andre steder. De fleste opererer med en timesats, derfor kan det være muligt at få en fastpris. For nogle opgaver kan det være svært at fastsætte en sådan pris, og timepriser kan derfor være det mest naturlige og det bedste for begge parter. Det er en dialog som du bør tage med advokaten, således I kan blive enige opgaven og prisen. Mange advokater annoncerer også med priser på deres hjemmeside.

Såfremt, du bistås af en advokatfuldmægtig kan eller en hel ny advokat, kan det være muligt at få en lidt billigere timepris. Dette er noget, som kan overvejes, hvis økonomien er lidt trængt, omvendt kan det du foren ledes til at tro, at du måske har brug for en meget god advokat, og derfor er det værd at bruge nogle ekstra penge.

Fri retshjælp?

Heldigvis har alle i Danmark ret til nogen form for hjælp. Ingen bør kunne ende i en situation, hvor man ikke har en forsvarer eller ikke kan få den nødvendige rådgivning. Det vil sige for dem, der ikke selv kan finansiere en advokat, der kan de få hjælp fra det offentlige.

Fri retshjælp betyder, at staten dækker omkostningerne ved retshjælp. Det er en ordning som sikrer, at alle uanset økonomi har adgang til advokater og juridisk bistand. Staten dækker altså hele eller en del af udgifterne og omkostningerne i forbindelse med advokat og retssag.

Det er hovedsageligt private som kan modtage gratis retshjælp, og ikke virksomheder eller organisationer. Hvilke former for gratis retshjælp den enkelte har krav på afhænger helt af situationen. Om du har ret til gratis retshjælp, afhænger af din sagstype, og i mange tilfælde også, om din private indkomst og formue. En advokat kan hjælpe dig med at præcisere, om du har ret til gratis retshjælp og i hvilket omfang. Hvis du opfylder indkomst- og kapitalgrænserne, behandles dine ansøgninger om gratis juridisk rådgivning normalt af din egen advokat.

 • Hvis du er sigtet eller tiltalt i en straffesag
 • Såfremt du ønsker gældssanering
 • Som oftest ikke hvis din sag omhandler dig som selvstændig erhvervsdrivendes
 • Sager der omhandler offentlige myndigheder

 

Sådan får du gratis advokat bistand

Som tidligere nævnt er der visse typer sager, eller at du ikke har økonomien til at betale for advokaten selv, så kan man ansøge om retshjælp.

På nettet er der også nogle gratis tjenester, hvor du kan få hjælp - det er en mere overfladisk rådgivning eller vurdering af din sag. Dette er ikke det samme som at få en advokat, men nogle bruger sådanne tjenester til at komme i gang og / eller få et generelt indtryk, hvis de rent faktisk har en sag og virkelig har brug for en advokat eller ej.Såfremt, du har brug for en gratis advokat, kan du sende en ansøgning online. Du kan også kontakte en advokat, du kender om han/hun kan hjælpe eller på anden måde rådgive dig om hvilke muligheder du har.

 

Hvad lave en advokat?

En advokat yder juridisk rådgivning samt forhandlinger på vegne af klienter samt bringer sagen for retten. Arbejdet for en advokat handler ofte om at vurdere en kundes sag og give råd om, hvordan sagen kan og skal føres.

Advokater specialiserer sig ofte inden for bestemte forretningsområder. Baseret på dette har et advokatfirma ofte mere dygtige advokater til rådighed. På den måde kan et advokatfirma hjælpe i mange forskellige tilfælde, fordi de har advokater, der har stor viden på forskellige områder.

Områder en advokat kan hjælpe med er mange. For eksempel kan der være Dødsbobehandling, Testamente og arv, Ægtepagter, Køb og Salg af fast ejendom, Strafferetssager, Familieret, Retssager, Forsikring- og Erstatningsret, Selskabs- og Erhvervsret, Inkasso, Ansættelse og Arbejde, Skat og andre områder, som både virksomheder og enkeltpersoner måske har brug for hjælp til.

Aftaler og kontrakter udarbejdes hele tiden. Det er ikke kun i forbindelse med ansættelse, at du underskriver kontrakter, det sker også i forbindelse med boligkøb og salg. Når du lejer, udlejer, køber, sælger eller andre ting. Du kan have aftaler med en, som skal udføre et stykke arbejde for dig e eller i din bolig. Du kan eje noget med en anden, som kræver en aftale, og du kan derfor kræve en samboerkontrakt.

Alt dette er ting, som i de fleste tilfælde har kræver for hjælp fra en advokat. Når du laver sådanne aftaler eller kontrakter, er det vigtigt, at selve kontrakten er skrevet professionelt. Du bør derfor aldrig skrive under på noget uden at være helt sikker på, at du forstår alt, og at du er enig i indholdet.

Advokater er eksperter i aftaleret og i at finde gode løsninger for både dig og de andre involverede. En advokat sikrer at du er beskyttet, og således at du undgår at gøre noget dumt. Skulle du allerede være involveret i en tvist som har med en konkret aftale at gøre? Selv da kan en advokat hjælpe dig, de er de bedste til at læse kontrakter med lupe, analysere og finde ud af, hvordan tingene virkelig er og burde være.

 

 

Det tager ikke mere end nogle minutter af din tid

Sammenlign tilbud fra flere advokatfirmaer med en, enkel formular, 100 % gratis & uforpligtende.