Boligalarm – Få pris på alarm fra flere alarmselskaber | Tjenestetorvet
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få tilbud på boligalarm fra flere selskaber

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere alarmselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris
Boligalarm

Det tager ikke mere end 3 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på et ny boligalarm, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere alarmselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Sammenlign tilbud fra flere alarmselskaber

Tjenestetorvet har formidlet mere end
350.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

Det koster ikke at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Kjetil Sanstøl

Har indhentet tilbud på alarm og fik gode tilbud efter kort tid. Anbefales!

Simen Isak Ditlefsen

Behov for en alarm i boligen?

Kun 16% af hele den danske befolkning har en boligalarm. Ganske overraskende især når undersøgelser viser, at man er 30 gange tryggere med en alarm i sit hus. Selvfølgelig har du forsikringer som sikrer dig, men samtidig vil en boligalarm gøre at du føler dig meget tryggere. Problemet med forsikringen er at den kun hjælper dig med de økonomiske konsekvenser, men skulle t indbrud ske, kan konsekvenserne være meget større end bare økonomiske.

Husk at en boligalarm er nyttig hele året rundt! Om sommeren som er højsæson for tyveri, sker der mange indbrud i både hjem og ferieboliger rundt om i Danmark. Dette glæder ikke bare sommermånederne, indbrud sker hele året rundt. Indbrudstyve har tendens til gå efter det nemmeste mål – nemlig, boliger uden alarm. En boligalarm fungerer således forebyggende og afskrækker tyvene.  Det bedste er naturligvis helt at undgå indbrud. Ved at installere en hjemmealarm reduceres risikoen for dette. Derfor bør du have en alarm.

Derudover, i den mørkere årstid stiger chancen for husbrænde. Dette gælder specielt i december. Grunden til dette er simpel: Vi skaber en hyggelig atmosfære indendørs med flere stearinlys end normal samt med omfanget af julepynt øges risikoen. Dette er blandt andet en af faktoren for hvorfor alle husejere bør have en boligalarm.

Det handler simpelthen om sikkerhed. At kunne rejse på ferie uden bekymring for indbrud eller effektiv sikring ved brand. Det handler også om altid at der altid er nogen som passer på ens hjem. Skulle der ske noget, er hjælpen ikke lang væk. Kort sagt; En boligalarm kan afværge mange uønskede situationer.

Overvejer du en boligalarm?

Overvejer du også om det er nu, at du skal investere i en boligalarm? Det er stadig rigtig mange som overvejer og vurderer om de har behovet eller ej.

Mennesker og boliger er forskellige, derfor findes der ikke et entydig svar.  Du bestemmer hvad som er vigtig for dig. Når det så er sagt så, har det vist sig, at en boligalarm fører til færre indbrud samt de som har en alarm føler sig generelt mere trygge - både når de er hjemme eller bortrejst. I tillæg kan en boligalarm bidrage med smarte løsninger som gør din hverdag enklere og mere praktisk.

Boligalarm priser

Når man overvejer at investere i en boligalarm, er ofte, det første man tænker på prisen. Der findes mange alarmselskaber der ude. Som oftest har alle disse også forskellige priser på unikke alarmsystemer og løsninger. Det er derfor utrolig vanskelig at give en konkret pris, da der er mange faktorer som spiller ind.

Det som har aller mest indvirkning på boligalarm prisen er hvilken type af alarm og pakke du ønsker eller har brug for. Her kan de fleste alarmselskaber mange muligheder for at plukke og vælge præcis det du ønsker, således at du kan skræddersy præcis den løsning som passer til dig.

ISO certificerede sikkerhedsløsninger

Husk – at leverandører som er ISO 9001:2008 certificeret arbejder efter en international standard, som vurderer alarm leverandørens evne til at opfylde krav fra kunder, myndigheder samt egne krav.

Certificeringen sikrer at du som kunde får god rådgivning og at den rigtige løsning bliver valgt, installeret og serviceret korrekt. Desuden kan du forvente at løsningerne bliver udført af et kompetent og veluddannet personale.

 

Leverandørerne bliver hvert år kontrolleret af den uafhængige certificeringsvirksomhed Intertek DIC A/S samt af Sikkerhedsbranchen.

Med certificeringen er der garanti for, at din alarm leverandør følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq - og at leverandør konstant forbedrer sine forretningsgange.

Vilkår og pris

Du bør checke to ting, hvad aftalen ren faktisk indeholder samt prisen. Undersøg derfor også vilkårene nøje i tillæg til prisen. Du skal være hel sikker på hvad som er inkluderet i aftalen til den aftalte pris, og eventuelt hvad som koster ekstra. På den måde sikre du dig, at du betaler og får leveret præcis det som du som udgangspunkt ønsker.

Vigtigt ved valg af boligalarm:

 • Pris
 • Vilkår i aftalen

Gå ikke udelukkende efter prisen. Det kan hurtig vise sig at være et forkert valg. Det anbefales at man vurderer vilkår og aftaleindholdet nøje. Med tiden kommer der nye løsninger og ekstra komponenter på markedet. Det gør, at du kan vælge hvor avancerede et system du ønsker. Med andre ord kan du skræddersy en løsning som passer akkurat dig og ind i din hverdag.

Før du præsenteres for en boligalarm pris

Først og fremmest skal du opgive nogle informationer om dig og din bolig. Dette er til god hjælp videre i det videre forløb i valget på en boligalarm løsning.

10 punkter ift at vælge boligalarm:

 1. Har du leilighed, eller et specielt stort hus med mange overflader? Overvej også på om du har et sommerhus eller en feriebolig som muligvis bør ha en have en boligalarm eller sommerhusalarm.
 2. Har du husdyr? Og vejer dyret mere eller mindre end 15 kg?
 3. Ønsker du et smart system? Således at du eksempelvis kan have en app på din telefon (hvorfra den kan du kontrollere hele systemet)
 4. Vil du samtidig skifte låse – således at de to enheder kan «snakke sammen»?
 5. Hvornår vil du have alarmen installeret?
 6. Hvor vigtig er pris for dig? Og hvad er du villig til at betale?
 7. Har du checket med dit forsikringsselskab om dine forsikringer bliver billigere såfremt du anskaffer dig en boligalarm?
 8. Er det andre komponenter eller tillægsfunktioner som du ønsker dig? Panikkalarm, sensorer, temperaturvagt, m.v.?
 9. Ønsker du et abonnement eller ej?
 10. Kan du komme på andre ting som er vigtige for dit i valget af en boligalarm løsning?

Hvis du har søgt efter «alarm bolig» eller «boligalarm pris», har du nok erfaret at der er mange muligheder samt mange forskellige leverandører. Det kan være rigtig svært at sammenligne både flere selskaber og produkter på en gang. Men muligheden stiger chancen for at du vælger rette aftale og pris – således at du i sidste ende valgte bedste mulige løsning for dine behov.

 

Smart boligalarm

Teknologien giver os i dag uendelige muligheder. Vi er stadig mere tilgængelige gennem vores mobiltelefoner og via de sociale medier. Det er faktisk ikke længe siden vi faktisk måtte bruge telefonen som hang væggen. I dag benytter alle smartphones til alle typer af kommunikation, sende sms, sende billeder, sende mails, ordre bankforretning, m.v. Al vores kommunikation med det Offentlige foregår via mobiltelefonen eller Internettet. Men hvad med vores Bolig?

Alle har hørt om boligalarmer og hvorledes de kan gøre livet tryggere, og samtidig er boligalarmerne blevet smartere. Med den nye teknologi kan du faktisk gøre alt fra at låse døren op og i til at modtage varslinger om indbrud.

Jo, vores hjem bliver smartere, men hvad er virkelig et smart hus? Et smart hus er et hus, der gennem teknologi gør det lettere at styre forskellige funktioner i hjemmet. Dette giver dig ikke blot ekstra sikkerhed, men også muligheden for at få et endnu mere praktisk og funktionelt hverdagsliv.

Først og fremmest giver det dig og din familie større ro i sindet mens du sover eller er bortrejst. Ikke kun i forhold til at sikre indtrængning i dit hjem, men også gennem advarsler om vandlækage, brand eller skadedyr. Desuden opnår du en mere bekvem arbejdsdag ved at have evnen til at styre elektroniske apparater, lys, temperatur og dørlåse.

Dørlåse

Om ikke ret længe vil antallet af hjem med smarte dørlåse systemer overgår de traditionelle låse. Til gavn for os alle, men ikke mindst de ældre. Væk er nøglerne og ind med koderne eller scanningerne. Dette gør det mere enkelt for os alle, og du opnår desuden større tryghed ved at vælge en smart dørlås.

Elektronisk låse

En elektronisk lås løser utrolig mange små og store hverdagsproblemer. Tag bare eksemplet med at kunne have Håndværkere, man skal tage fri fra arbejde eller vente hjemme i måske lang tid for at åbne eller lukke døren for Håndværkeren.

Sådan behøver det at ikke være – med en elektronisk lås kan du åbne og løse døren når- og hvor som helst. Med ét kan du give Håndværkeren eller andre adgang til dit hjem når det er nødvendigt. Og alt styres enkelt via en app på telefonen.

Hoveddør med kodelås

Det at have en hoveddør med kodelås sikre at du føler dig mere tryggere, desuden bliver alt faktisk mere enklere. Det er slut med at stress hjem fra arbejdet fordi en af børnene har glemt sin nøgle og står og venter på trappen. En kodelås er enklere for både store og små. Derudover med kodelås kan du enkelt og hurtigt skifte kode efter eksempelvis et indbrud eller håndværker besøg.

Har alle brug for en elektriske lås?

Nej, naturligvis ikke, men den er vældig praktisk at have. I stedet for at lægge nøglerne ud, når håndværkerne skal komme, kan du åbne for håndværkeren via en app og låse igen på samme måde. Hvis du har en dør med kode, kan du styre hvem som kommer ind med hvilken kode og dermed have kontrol over, hvem der kommer ind og forlader dit hjem.

Skal du ud og rejse, kan du enkelt give adgang til dit hjem hvis nogen skal passe dine planter, dyr eller hente posten – helt uden at skulle lægge en nøgle ud. Samtidig får du en oversigt over hvo