Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Indhent tilbud på erhvervsforsikring

Tjenestetorvet hjælper dig med at indhente de bedste tilbud på erhvervsforsikring. Og du sparer tid ved at bede om tilbud fra flere forsikringsselskaber samtidig – via én formular. Således kan du være sikker på at vælge dit forsikringsselskab på kvalificeret grundlag . Det er 100 % uforpligtende og op til dig om du vil takke ja til et af tilbudene.

Find den bedste erhvervsforsikring med en simpel formular!

Servicen er 100 % gratis og uforpligtende.
Dine data sendes kun til de forsikringsselskaber du selv vælger, og bruges ikke til andet.
SÅ ENKELT ER DET:
  • Udfyld formular
  • Send forespørgsel
  • Modtag tilbud

Tilbud fra solide forsikringsselskaber

Gennem Tjenestetorvet får du udelukkende tilbud fra anerkendte forsikringsselskaber. Vi samarbejder med de førende selskaber indenfor erhvervsforsikring. Du kan derfor være sikker på at du får hjælp og gode råd i forhold til hvilke forsikringer og dækning der passer bedste til din virksomhed, af dygtige forsikringsrådgivere

Om erhvervsforsikring

Det kan være forbundet med store konsekvenser, hvis der sker noget uforudset i virksomheden. Med erhvervsforsikringer, kan virksomhedens økonomiske tryghed, i mange situationer, blive forsikret.

En erhvervsforsikring består af flere flere forsikringer, som en virksomhed kan have brug for i forbindelse med den daglige drift. Det er meget vigtigt at forsikre hele virksomhedens værdier og skader som virksomheden eller produktet forårsager.

Du kan også forsikre virksomhedens økonomiske tryghed i tilfælde af at der sker noget uforudset i forhold til det juridiske erstatningsansvar for rene formuestab du forårsager andre.

Endvidere er det smart at forsikre pludselig og uforudsete skader på virksomhedens nøgle maskinel. For at opnå den bedst mulige erhvervsforsikring , bør du indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Dette kan du gøre enkelt, hurtigt og gratis igennem Tjenestetorvet. Du vælger selv hvilke forsikringsselskaber, som du vil have tilbud fra og om du vil takke ja eller nej til deres tilbud.

TIL TOPPEN