Find bedste/billigste erhvervsforsikringer!

Prisen på virksomhedens erhvervsforsikringer vil variere alt efter hvilket forsikringsselskab, der benyttes. Der kan derfor ofte opnås bedre pris/bedre dækning på gratis og uforpligtende at undersøge priserne hos flere forsikringsselskaber. Søgte du Privatforsikringer så klik HER

Råd om
erhvervs forsikring
Af Carsten Lund, Økonomisk rådgiver.

Ved at samle forsikringerne hos et selskab, så kan der opnås rabat! Men der er også andre metoder til at få prisen på forsikringer nedsat…

Læs alle tips

Samler du dine dine forsikringer, kan der opnås rabat

Forsikringsselskaberne kan give dig op mod 20 % rabat, hvis du samler tre eller flere forsikringer i samme selskab. Totalprisen bør derfor måles op mod prisen for at købe enkeltforsikringer fra forskellige forsikringsselskaber.

Dobbel skadeforsikring

Det er ikke en selvfølge, at du får dobbelt forsikringsudbetaling, selv om du har en dobbelt skadeforsikring. Har du derimod to livs- eller ulykkesforsikringer får du udbetalt erstatning fra begge. Men når det gælder forsikring af ting, får du kun dækket tabet en gang uanset antal forsikringer.

Bilforsikring

Bør man have kasko? Som tommelfingerregel kan du droppe kaskoforsikring, hvis bilen er mindre værd end kr. 100 000. Så kan det bedre betale sig at vælge en delkasko forsikring, som dækker brand, indbrud, tyveri og glasskade på bilen. 

Jo højere selvrisiko, desto lavere pris

Selvrisikon og pris står egentligt i et modsætningsforhold til hinanden. Øger du selvrisikoen, så falder prisen. Hvis du øger selvrisikoen på på forsikringen af ting, så kan du bruge besparelserne på at købe personforsikringer. Dermed får du en bredere forsikringsdækning - til samme pris som før.

Vælg de forsikringer, der ønskes tilbud på

Erhvervs forsikringer
Landbrugs forsikringer
Medarbejdere forsikringer
Selvstændig / ejer forsikringer