Refinansier dyre forbrugslån til ét lån!

Betal dine smålån og kredittgæld med et større samlet lån, så du kan få bedre rente. Eller er der dukket en uforudset udgift op, som kræver finansiering? Brug formularen nedenfor til at ansøge om lån fra 5.000-350.000 kr.

Råd om
forbrugslån
Af Carsten Lund, Økonomisk rådgiver.

Det kan være meget at spare på at samle flere smålån i et større lån. Der gives ofte mængderabat som resulterer i at renten falder.

Læs alle tips

Lavere rente

Det er meget at spare på at samle flere lån i et lån, med pant i eiendom. For det første gives der ofte “mængderabat” ved lån, dvs at renten falder når lånet øges. Billån, forbrugslån etc. har som regel langt højere rente end et boliglån, da et boliglån har bedre sikkerhed i din bolig. Men husk at afdragene, hvis du øger boliglånet.

Bedre oversigt

Det giver en meget bedre oversigt, hvis du samler smålån et større lån. Du får bare et stort udtræk hver måned i stedet for flere små. Derudover er det ofte lettere at forholde sig til en kreditor i stedet for mange forskellige, hvis du fx må be om afdragsfrihed i en kort periode på grund af fald i indtægt.

Pant i ejendom

Jo bedre sikkerhed, jo lavere rente. Det gælder både for boliglån og andre lån. Hvis du kan stille fast ejendom som sikkerhed for dit lån, vil renten på forbrugslån og refinansieringslån kunne synke med 10-15 %.

Rør ikke ved studielånet

Selv om du ønsker at samle flest mulige lån til et stort, skal du aldrig refinansiere studielånet. Du vil aldrig få en bedre rente på det end du har nu.

Kautionist? Vær forsigtig!

Hvis du ikke kan stille egen bolig i sikkerhed for nyt lån, vil enkelte banker kræve kautionist for at give dig et lån eller lavest mulig rente. Det vil sige at banken tar pant i dine forældres bolig. Hvis du ikke kan betale afdragene, så må dine forældre træde til. Du bør derfor have tænkt din fremtidige økonomi nøje igennem, før du beder nogen være dine kautionist.

Start utfylling her!

Vil du refinansiere eksisterende forbrukslån/kredittkortgjeld? 

Ønsket lånebeløb (maks 400.000)

Nedbetalingstid

Jeg har medlånesøger