Billig Forsikring | Sammenlign tilbud på forsikringer
Gratis og uforpligtende

Sammenlign tilbud på forsikringer

Tjek om du også kan spare penge! Vælg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og modtag tilbud fra flere selskaber på én gang.

Forsikring ny
Tjek hvor meget du kan få i rabat på dine forsikringer

Øg dine muligheder for rabat, når du vælger to eller flere forsikringer.

Jo flere forsikringer du vælger, jo større mulighed for rabat får du. Dette tager ikke mere end 4 minutter af din tid.

Kun anerkendte forsikringsselskaber

Tjenestetorvet har indhentet over
350.000
tilbud
- over hele landet!

en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

Patrick Andersen/Stevns

God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

Jesper Larsen/København

Det var nemt og jeg fik hurtigt svar på min forespørgsel fra 2/3 firmaer

Thomas/København

god service

Sarah Olsen/Næstved

Find den bedste og billigste forsikring til dit behov

Det giver en stor tryghed i hverdagen at være forsikret mod alt fra indbrud til en aflyst ferie. En god dækning er dog ikke nødvendigvis den dyreste, og du kan lige så vel være overforsikret som underforsikret. Se her, hvordan du finder en god og billig forsikring.

Næsten alle danskere har brug for en eller flere forsikringer. Jo mere du ejer, jo større er dit forsikringsbehov.

Der findes meget, du kan forsikring dig imod. Fra indboforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, sommerhusforsikring, bilforsikring, livsforsikring til motorcykelforsikring og mange flere.

Børn, unge eller unge voksne er ofte dækket af deres forældres forsikring, både hvad gælder indbo- og rejse-forsikring, men vær opmærksom på, at aldersgrænsen kan variere.

 

Forsikring dækker hus, bil, familie

Hvorfor skal jeg forsikre mig?

En forsikring erstatter tab som forårsages af tilfældige, uforudsete hændelser. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, der griber dig, hvis din bil bliver stjålet, hvis der er indbrud i din lejlighed, eller hvis dit hus rammes af en vandskade. Mere formelt kan man sige, at det er en foranstaltning, der sikrer mod tab af ejendele, eller ved skade eller tab i forbindelse med helbred eller objekter.  

Du skal forsikre dig mod katastroferne - ikke bagatellerne.

Det er vigtig at du sætter dig godt ind i de forskellige forsikringer. Find ud af, hvilke du skal have, og hvilke du godt kan undvære. Selv om uforudsete hændelser kan ske, så er der nogle tab, du godt kan tåle økonomisk uden en forsikring. Det er noget, du selv skal vurdere.  Som tommelfingerregel kan man dog gerne sige, at du skal forsikre katastroferne i dit liv, ikke bagatellerne. At tabe en iPhone på jorden er surt, men det er ingen økonomisk katastrofe for de fleste mennesker. Tværtimod kan forsikringspræmien ende med at overstige prisen på mobilen - og i sidste ende vil du ikke spare penge.

Hvis du på den anden side forvolder skade på en dyr bil, eller dit hus brænder ned, kan det have katastrofale følger, hvis du er uden forsikring. Et varigt mén er meget ødelæggende for økonomien, og derfor bør man have en god personlig forsikring.

Pas også på at du ikke er dobbelt forsikret. Det er vigtig, at du selv sætter dig ind i dine forsikringer og sørger for, at du ikke har dobbeltdækning. Her kan der være mange penge at spare. Her guider vi dig til et overblik over, om dine forsikringer er de rigtige - eller om du kan finde bedre og samtidig billigere forsikringer.

Hvilke forsikringer bør du som udgangspunkt have?

Hvilke forsikringer, du har brug for, afhænger af, hvad du har at forsikre. Om du har bil eller andet køretøj. Om du bor i hus eller lejlighed. Om du bor alene eller med din familie, og om du har et kæledyr. De fleste mennesker har brug for følgende forsikringer: