Billig Forsikring | Sammenlign tilbud på forsikringer
Gratis og uforpligtende

Sammenlign tilbud på forsikringer

Tjek om du også kan spare penge! Vælg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og modtag tilbud fra flere selskaber på én gang.

Forsikring ny
Tjek hvor meget du kan få i rabat på dine forsikringer

Øg dine muligheder for rabat, når du vælger to eller flere forsikringer.

Jo flere forsikringer du vælger, jo større mulighed for rabat får du. Dette tager ikke mere end 4 minutter af din tid.

Kun anerkendte forsikringsselskaber

Tjenestetorvet har indhentet over
350.000
tilbud
- over hele landet!

en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

Patrick Andersen/Stevns

God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

Jesper Larsen/København

Det var nemt og jeg fik hurtigt svar på min forespørgsel fra 2/3 firmaer

Thomas/København

god service

Sarah Olsen/Næstved

Find den bedste og billigste forsikring til dit behov

Det giver en stor tryghed i hverdagen at være forsikret mod alt fra indbrud til en aflyst ferie. En god dækning er dog ikke nødvendigvis den dyreste, og du kan lige så vel være overforsikret som underforsikret. Se her, hvordan du finder en god og billig forsikring.

Næsten alle danskere har brug for en eller flere forsikringer. Jo mere du ejer, jo større er dit forsikringsbehov.

Der findes meget, du kan forsikring dig imod. Fra indboforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, sommerhusforsikring, bilforsikring, livsforsikring til motorcykelforsikring og mange flere.

Børn, unge eller unge voksne er ofte dækket af deres forældres forsikring, både hvad gælder indbo- og rejse-forsikring, men vær opmærksom på, at aldersgrænsen kan variere.

 

Forsikring dækker hus, bil, familie

Hvorfor skal jeg forsikre mig?

En forsikring erstatter tab som forårsages af tilfældige, uforudsete hændelser. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, der griber dig, hvis din bil bliver stjålet, hvis der er indbrud i din lejlighed, eller hvis dit hus rammes af en vandskade. Mere formelt kan man sige, at det er en foranstaltning, der sikrer mod tab af ejendele, eller ved skade eller tab i forbindelse med helbred eller objekter.  

Du skal forsikre dig mod katastroferne - ikke bagatellerne.

Det er vigtig at du sætter dig godt ind i de forskellige forsikringer. Find ud af, hvilke du skal have, og hvilke du godt kan undvære. Selv om uforudsete hændelser kan ske, så er der nogle tab, du godt kan tåle økonomisk uden en forsikring. Det er noget, du selv skal vurdere.  Som tommelfingerregel kan man dog gerne sige, at du skal forsikre katastroferne i dit liv, ikke bagatellerne. At tabe en iPhone på jorden er surt, men det er ingen økonomisk katastrofe for de fleste mennesker. Tværtimod kan forsikringspræmien ende med at overstige prisen på mobilen - og i sidste ende vil du ikke spare penge.

Hvis du på den anden side forvolder skade på en dyr bil, eller dit hus brænder ned, kan det have katastrofale følger, hvis du er uden forsikring. Et varigt mén er meget ødelæggende for økonomien, og derfor bør man have en god personlig forsikring.

Pas også på at du ikke er dobbelt forsikret. Det er vigtig, at du selv sætter dig ind i dine forsikringer og sørger for, at du ikke har dobbeltdækning. Her kan der være mange penge at spare. Her guider vi dig til et overblik over, om dine forsikringer er de rigtige - eller om du kan finde bedre og samtidig billigere forsikringer.

Hvilke forsikringer bør du som udgangspunkt have?

Hvilke forsikringer, du har brug for, afhænger af, hvad du har at forsikre. Om du har bil eller andet køretøj. Om du bor i hus eller lejlighed. Om du bor alene eller med din familie, og om du har et kæledyr. De fleste mennesker har brug for følgende forsikringer:

Følgende kan også være en en fordel for dig, afhængigt af din situation:

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker, hvis der kommer skade på dit indbo, eksempelvis som følge af tyveri, vandskade, kortslutning eller tyveri. Den indeholder også en ansvarsdækning, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre, deres dyr eller ting. Flere fagforeningsmedlemmer har en indboforsikring inkluderet i medlemskontingentet. Det er værd at undersøge, så du undgår at dobbeltforsikre dig.

En indboforsikring kaldes også for en familieforsikring.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer alvorligt til skade og får varige mén. Den sikrer dig, når du måske står over for et dramatisk fald i indkomsten som følgende af manglende arbejdsevne. Det varierer, hvad den enkelte ulykkesforsikring dækker over, og vær opmærksom på, at sådan noget som tandskade ofte kommer som et tilvalg. Det kan sagtens være, at du allerede er medlem af en kollektiv ordning via fagforeningen, hvilket er meget billigere end en individuel dækning. Ulykkesforsikring hører ind under de forsikringer, der samlet set betegnes som:

Personforsikring

Personforsikring er måske en af ​​de vigtigste investeringer, du foretager i livet. Hvis der opstår en ulykke, og du ikke er dækket, kan det have store konsekvenser for din fremtid.

De fleste mennesker har brug for en god personlig forsikring, der blandt andet dækker over en livs-, ulykkes- og sundhedsforsikring. Forsikringen dækker begivenheder, der kan ske med dig som person, i modsætning til andre forsikringer, der primært dækker de ting, du har. Hvad en personforsikring dækker over, er forskelligt fra det ene selskab til det andet. Men det kan blandt andet være følgende dækninger:

 • Livsforsikring
 • Sundhedsforsikring
 • Tandforsikring
 • Strakserstatning
 • Tyggeerstatning
 • Ulykkesforsikring

 

Bilforsikring

Ansvarforsikring til bil - en billig bilforsikring

Som bilejer skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring, før du kan køre ud på de danske veje. Ansvarsforsikringen dækker de skader, man som fører af bilen kan påføre andre i trafikken samt sine medpassagerer. Ansvarforsikringen dækker ikke føreren af bilen og heller ikke forsikringtagerens ejendele eller et tilkoblet køretøj som en campingvogn eller trailer. Ud over den lovpligtige ansvarsforsikring kan du vælge at tilkøbe en kaskoforsikring.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på dit eget køretøj. Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. For eksempel, om du i en længere periode har kørt skadesfrit, eller om du ønsker en lav selvrisiko. Du kan også vælge forskellige tilvalgsdækninger, som eksempelvis udvidet glasdækning. En kaskodækning er din økonomiske sikkerhed, hvis din bil bliver skadet i et uheld, eller hvis nogen har lavet en bule eller ridse i din bil. Du kan også få en lånebil, mens din egen bil er til reparation.

Forsikringer af køretøj - mere end bare bilforsikring

Køretøjsforsikring er meget vigtig og i mange tilfælde et lovkrav. Når det kommer til bilforsikring, skal du som beskrevet som minimum have en ansvarsforsikring.

Her kan du se en liste over køretøjer, du kan forsikre:

 • Bilforsikring
 • Elbil forsikring
 • Husvogn forsikring
 • MC-Forsikring
 • Knallert forsikring
 • Veteranbilforsikring
 • Campingvognforsikring
 • Traktorforsikring
 • Scooterforsikring
 • Bådforsikring

Husforsikring

Som boligejer kan det føre til økonomisk katastrofe for hele familien, hvis du undlader at tegne en husforsikring. Brand og større vandskader kan koste millioner. Hvis du bor i en lejlighed, hvad end det er lejelejlighed, andelsbolig eller ejerlejlighed, har du dog normalt en fælles bygningsforsikring, der dækker det udvendige. Her er nogle af de mest almindelig boligforsikringer:

 • Husforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • Landbrugsforsikring

Rejseforsikring

En rejseforsikring dækker typisk, hvis du eller et andet familiemedlem kommer til skade eller bliver syg på en rejse. Det kan dække både kostbar indlæggelse samt hjemtransport.

Som medlem af EU har du også dit blå EU-sygesikringskort, som dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling og medicin under ophold i et EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz. Det blå EU-sygesikringskort svarer dog ikke til dækningen i et dansk forsikringsselskab, og hjælper ikke med hjemtransport eller behandling på private hospitaler eller klinikker. Kortet ligestiller dig med borgerne i det land, du rejser til.

Ejerskifteforsikring

Hvis du står over for at skulle købe et hus, er det en rigtig god idé at tegne en ejerskifteforsikring. Den dækker, hvis der er skjulte skader, som er opstået, inden du overtog huset.

Dyreforsikring

Det er en stor tryghed at have en dyreforsikring, når uheldet er ude. Det er vigtigt at undersøge markedet nøje, da det er forskelligt, hvordan lige præcis dit dyr bliver dækket. Det afhænger blandt andet af race, alder og af allerede eksisterende sygdomme. En dyreforsikring er frivillig, mens det gælder for hundejere, at de skal tegne en lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Lønforsikring

En lønforsikring sikrer dig, hvis du mister dit arbejde og gerne så vidt muligt vil opretholde samme niveau af indtægt, som da du var i arbejde. Prisen på en lønforsikring varierer blandt andet ud fra, om du er fastansat, eller om du er i en løs og mere usikker ansættelse.

Hvilket forsikringsselskab giver den bedste og billigste forsikring?

Det bedste tip, når det kommer til at finde en god og billig forsikring er at sammenligne forsikringer fra flere selskaber. Det er svært at give et konkret bud på, hvilken forsikring der er den billigste. Et forsikringsselskab skal have mange faktorer i spil, før de kan udregne prisen for den enkelte forsikringstager, og det er altid nødvendigt at for de forskellige selskaber at foretage individuelle vurderinger. Der er dog nogle gode fif, når det handler om at finde en billig forsikring:

Sådan får du en forsikring til dine behov

 • Få et klart overblik over dit behov, så du hverken overforsikrer eller underforsikrer dig
 • Tjek priser og betingelser hos flere selskaber
 • Gå ikke blindt efter pris og den billigere forsikring – tjek også vilkår
 • Brug en forsikringsberegner
 • Tag sikkerhedsforanstaltninger, der giver ekstra rabat

 

Hvis du vil slippe for arbejdet med at med finde en bedre og billigere forsikring, så kan tjenestetorvet.dk gøre det for dig. Udfyld vores formular her på siden og så finder vi den rigtige forsikring for dig.

Er den bedste forsikring en billig forsikring?

Der findes et væld af tests på nettet, som hvert år vælger de bedste forsikringer i forskellige kategorier. Det kan sagtens være værd at holde øje med dem, når du er på udkig efter en god, billig forsikring. Men vær opmærksom på, at selv om der er tale om billige forsikringer, så er der ikke nødvendigvis tale om den bedste forsikring - for dig.

For eksempel er det ikke sikkert, at du lægger så meget vægt på vejbistand i dine bilforsikringspolicer, hvis du allerede er medlem af FDM.

En billigere forsikring kan betyde en højere selvrisiko. Og det kan have stor betydning, når du skal anmelde skader.

At tjekke forsikringsguiden.dk er ikke nok

Det kan være en god idé at tjekke forsikringspriser på https://forsikringsguiden.dk, men du skal ikke nøjes med de priser, der er angivet i portalen, hvis du vil opnå mere end en gennemsnitlig besparelse.

De fleste virksomheder tilbyder solide rabatter, hvis du samler flere forsikringer hos dem. Det tages ikke med i forsikringsguiden.

Skal du skifte forsikring?

 • Vurdering af forskellige forsikringsselskaber
  Det er vigtigt, at du ikke kun tjekker prisen, men også betingelserne for de forskellige forsikringer. En kaskoforsikring i det ene selskab er ikke nødvendigvis det samme, som en kaskoforsikring i et andet selskab. Tjenestetorvet.dk indhenter tilbud, så du kan danne dig et bedre overblik.
 • Valg af forsikringsselskab
  Hvilket forsikringsselskab du ender med, afhænger også af, om du har gode erfaringer med dette selskab, og om det får gode anbefalinger fra eksisterende eller tidligere kunder.
 • Skift af forsikringsselskab - sådan foregår det
  Hvis du har besluttet at skifte forsikringsselskab, er det normalt nok at give fuldmagt til dit nye selskab, så sørger de for resten. Men sørg for, at de faktisk annullerer dine gamle forsikringer. Hvis de glemmer det, risikerer du at betale dobbelt i en periode, indtil du opdager det.

Genvej til billige forsikringer - foretag en sammenligning hvert år

Hvis du allerede har flere forsikringer, skal du kontrollere dem regelmæssigt. At indhente tilbud på dine forsikringer en gang om året er en gylden regel. Forsikringsselskaberne hæver prisen konstant, men hvis du er på forkant og tjekker, kan du undgå prisstigningen. Med andre ord; nemme penge at spare.

Tjek vilkår og dækning

Naturligvis dækker forskellige typer forsikringer den samme ting. Men der kan stadig være forskelle i betingelserne på tværs af forsikringsselskaberne.

Det er derfor vigtigt at se på nuancerne i forsikringen ved selskaberne, du overvejer. Hvis ikke, kan du risikere at stå med skægget i postkassen, når skaden er opstået, og afviklingen skal foretages. Det er netop derfor, du har forsikringen - at du skal få hjælp, når du har mest brug for den. Derfor er det utroligt vigtigt, at du tjekker, hvad forsikringen dækker inden for de forskellige forsikringsselskaber.

Vær også opmærksom på, at nogle forsikringsselskaber har mulighed for at opsige din forsikring, hvis de vurderer, at antallet af anmeldte skader fraviger væsentligt fra, hvad de kender fra lignende dækninger. Et eksempel kunne være, hvis du var så uheldig at komme ud for 5 skader inden for 3 år. Det er dog ikke nødvendigvis udspecificeret i forsikringsbetingelserne, så husk at spørge ind til det, før du vælger din forsikring.

Spørg en forsikringsrådgiver

Spørg gerne en forsikringsrådgiver og få hjælp til at finde den bedste forsikring til dine behov. De arbejder med forsikring hver dag, har ofte flere års erfaring bag sig og vil arbejde for at finde den bedste mulighed for dig.

Præsenter det, du har og vil forsikre. Er der noget at forsikre, som du ikke har tænkt på? Eller omvendt, du har måske været dobbelt forsikret i flere år? Det er i så fald penge lige ud af vinduet.

Kontroller, hvor meget du betaler i dag

De fleste forsikringsselskaber har en onlinetjeneste, hvor dine dokumenter og priser er under "Min side". Her får du en fuld oversigt over, hvad du betaler i dag, og hvilke dækninger, du har.

Forsikringstjek: Indhent tilbud fra flere selskaber

Det er let at kontrollere, om du betaler for høj en pris for din forsikring. Du kan indhente flere tilbud via:

 • Tilbudstjenester: På fx tjenestetorvet.dk kan du via en formular indhente tilbud på forsikring til bilen. Vælg hvilket selskab, der skal konkurrere om din forsikring, og modtag derefter tilbud fra dem.
 • Forsikringsguiden.dk: Indtast de vigtigste data om forsikringerne og få en pris fra flere forsikringsselskaber. Bemærk, at du ikke får at vide, hvad "samlerabatten" vil være på din samlede forsikringspakke her.
 • Selskabernes websider: Beregn priser direkte online hos de forskellige forsikringsselskaber Det kræver normalt, at du indtaster dit CPR nummer.

Spørgsmål om forsikring

Vurder vores service
Anbefal os ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statisik. Denne informations deles med tredjepart.