Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpligtende

Sammenlign tilbud på forsikringer

Tjek om du også kan spare penge! Vælg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og modtag tilbud fra flere selskaber på én gang.

Find billig forsikring

Tjenestetorvet har indhentet over
350.000
tilbud
- over hele landet!
Fornoyde

en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

Testimonial 9
Patrick Andersen/Stevns

God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

Testimonial 5
Jesper Larsen/København

Det var nemt og jeg fik hurtigt svar på min forespørgsel fra 2/3 firmaer

Testimonial 3
Thomas/København

god service

Head icon
Sarah Olsen/Næstved

Hvorfor forsikring?

Næsten alle danskere har brug for en eller flere forsikringer. Jo mere du ejer, jo større er behovet for at forsikre disse aktiver.

Hvis du er et barn, ung eller ung voksen, kan du ofte være dækket af dine forældres forsikring, både for indhold og rejser, men kontroller, hvilke aldersgrænser der gælder.

En forsikring skal erstatte økonomisk tab som forårsages af tilfældige, uforudsete hændelser. Det er en foranstaltning, der sikrer mod tab af ejendele, eller ved skade eller tab ifm helbred eller objekter. Med andre ord skaber en forsikring økonomisk tryghed.

Det findes meget du kan forsikring dig i mod, fx indboforsikring ulykkesforsikring, husforsikring, sommerhusforsikring, bilforsikring livsforsikring m.fl. 

Det er vigtig at du sætter dig godt ind i de forskellige forsikringer. Find ud af hvilke forsikringer du skal have og hvilke du godt kan undvære. Selv om uforudsete hændelser kan ske, så er der nogen du kan tåle økonomisk uden en forsikring. Dette er en vurderingssag for den enkelte at afgøre. 

Pas også på at du ikke er dobbelt forsikret. Det er vigtig at du selv sætter dig ind i dine forsikringer og sørger for at du ikke har dobbeltdækning. Her kan der være mange penge at spare.

Er det nødvendigt med forsikringer?

Som tommelfingerregel vil vi gerne sige, at du skal forsikre katastroferne i dit liv, ikke bagatellerne. At tabe en iPhone på jorden er surt, men ingen økonomisk katastrofe for de fleste mennesker.

Hvis du på den anden side går ned på en dyre bil, eller huset brænder ned, kan det have katastrofale følger, hvis du er uden forsikring. Mistet førlighed er også meget ødelæggende for økonomien og derfor bør man have en god personlig forsikring.

Dette er forsikringene må du have

 1. Ansvarsforsikring til bil
 2. Varigt mén ved sygdom
 3. Boligforsikring
 4. Indboforsikring

Bilforsikring - ansvar: Alle biler med skilte er lovpligtige for at have en ansvarsforsikring. Dette dækker kun skader, du påfører andre i trafikken og skader på chaufføren og passageren. 

Varigt mén - sygdom: Hvis du får varige mén, risikerer du et dramatisk fald i indkomsten. Kontroller, om du allerede er medlem af en kollektiv ordning via fagforeningen. Det er meget billigere end individuelt. Den dækning, du har brug for, er relateret til blandt andet indkomst, familiesituation og gæld. Hvis du er i etableringsfasen, har du muligvis et langt større behov for sikkerhed end 50-årige.

Boligforsikring: At ikke have denne forsikring kan betyde økonomisk katastrofe for hele familien. Brand og større vandskader kan koste millioner. Hvis du bor i en lejlighed i et ejerlejlighed eller ejerlejlighed, har du dog normalt en fælles bygningsforsikring, der dækker det udvendige. 

Indboforsikring: Derudover skal du have dækket værdien af ​​dit indbo. Flere fagforenings medlemmer har indboforsikring inkluderet i medlemskontingentet og har ikke brug for dobbeltforsikring.

Personforsikring

Personforsikring er måske en af ​​de vigtigste investeringer, du foretager i livet. Hvis der opstår en ulykke, og du ikke er dækket, kan dette have store konsekvenser for din fremtid.

De fleste mennesker har brug for en god personlig forsikring, der ofte bruges som en samlebetegnelse for livs-, handicap-, ulykkes- og dødsforsikring. Det dækker begivenheder, der kan ske med dig som person, i modsætning til andre forsikringer, der primært dækker de ting, du har.

 1. Livsforsikring
 2. Sundhedsforsikring
 3. Tandforsikring
 4. Varigt mén forsikring
 5. Barneforsikring
 6. Ulykkesforsikring

Skadeforsikring

Skadesforsikring dækker de ting, du ejer. Det kan være alt fra et hjem, bil, båd, dyr eller dyre ejendele. På den måde undgår du økonomiske problemer, hvis der opstår en skade.

Rejseforsikring

Du kan selvfølgelig bruge den forsikring, der dækker, når du betaler med kort, men for mange familier er det mere praktisk at købe en rejseforsikring året rundt. Derefter er du også forsikret på turen ud på byen, på vej til sommerhuset eller på weekendturen til Paris.

At forsikre køretøj

Køretøjsforsikring er meget vigtig og i mange tilfælde et lovkrav. Når det kommer til bilforsikring, skal du i det mindste have en ansvarsforsikring.

Der er mange forskellige køretøjer, som ikke alle måske tænker over. Her kan du se en liste over køretøjer, du kan forsikre:

 1. Bilforsikring
 2. Elbil forsikring
 3. Husvogn forsikring
 4. MC-Forsikring
 5. Knallert forsikring
 6. Veteranbilforsikring
 7. Campingvognforsikring
 8. Traktorforsikring
 9. Scooterforsikring
 10. Bådforsikring

Forsikre bolig

Sørg for, at du har den bedste forsikring, der dækker tyveri, brand, naturskade osv. Af alle dine ejendele, hjem, feriehus eller landejendom. Sørg for at øge værdien af ​​dækningen, når du køber flere aktiver.

 1. Indboforsikring
 2. Husforsikring
 3. Fritidshusforsikring
 4. Landbrugsforsikring

Dyreforsikring

En god dyreforsikring kan dække både veterinærudgifter, medicinering og økonomisk tab af en hund, kat eller hest. Men husk, at dækningen varierer.

 1. Hundeforsikring
 2. Katteforsikring
 3. Hesteforsikring

Hvordan fås et godt forsikrings tilbud?

Hvis du har forsikring, er du sandsynligvis også bekymret for at finde den billigste. Hvis ulykken er ude, er det utroligt vigtigt, at du har god nok dækning. Så du får den økonomiske hjælp og kompensation, du har brug for. På samme tid er det ikke nødvendigt at betale mere, end du skal, når betingelserne er på plads. Det bedste tip til at finde billig forsikring er derfor at sammenligne forsikringer fra flere selskaber.

Det er vanskeligt at sige noget konkret om, hvilken forsikring der er den billigste . Årsagen er simpelthen, at der er så mange elementer at overveje, at det er vanskeligt at standardisere. Derudover er det absolut nødvendigt for forsikringsselskaberne at foretage individuelle vurderinger for at give dig en bestemt pris.

Nogle forsikringer har muligheden for at vælge, hvor høj værdi du vil forsikre, hvad forsikringen skal gælde for, størrelsen på fradragsberettigelsen, om du vil have yderligere tjenester og så videre.

Sådan får du en overkommelig forsikring

 1. Samle forsikringene – få samlerabat
 2. Sikkerhedsforanstaltninger, der giver ekstra rabat
 3. Tjek priser og betingelser hos flere selskaber
 4. Gå ikek blindt efter pris – tjek også vilkår
 5. Bruk en forsikringsberegner

For at få et mere præcist tilbud på din pakkeløsning, kan du eventuelt sende det hele til udbud, fx her på Tjenestetorvet.dk. Så sikrer du dig, at alle forsikringsselskaberne modtager de samme kriterier fra dig

Bedste forsikring?

Hvilken forsikring er bedst i test? Hvert år vælges de bedste forsikringer i forskellige kategorier. Det er værd at kontrollere disse ratings, før du køber forsikring, men husk, at forudsætningerne i sådanne undersøgelser varierer.

Forsikringerne kan vurderes på baggrund af kriterier, som du understreger forskelligt. For eksempel er det ikke sikkert, at du lægger så meget vægt på vejbistand til dine bilforsikringspolicer, hvis du allerede er medlem af FDM. Kontroller også, at valgene foretages af etablerede og professionelle aktører, der er objektive.

At tjekke Forsikringsguiden er ikke nok


Det kan være en god idé at tjekke forsikringspriser på https://forsikringsguiden.dk, men du skal ikke nøjes med de priser, der er angivet i portalen.

De fleste virksomheder tilbyder solide rabatter, hvis du samler flere forsikringer hos dem. Dette tages ikke med i Forsikringsguiden. Det er meget muligt, at virksomhederne giver bedre priser, hvis du sender din samlede "pakke" på bud på for eksempel Tjenestetorvet sammenlignet med de enkelte priser på portalen.

Skal du skifte forsikring?

1. Vurdering af forskellige forsikringsselskaber

Det er vigtigt, at du ikke kun tjekker prisen, men også betingelserne for de forskellige forsikringer. Er det sammenligningen af ​​æbler med æbler? For eksempel tilbydes vejhjælp i to sammenlignelige forsikringer. Fordelen ved at gøre dette via en budtjeneste er, at virksomhederne får samme forudsætninger fra dig.

2. Valg af forsikringsselskab

Hvilket forsikringsselskab du ender med, afhænger også af, om du har gode erfaringer med dette selskab, og om det får gode anbefalinger fra eksisterende eller tidligere kunder.

2. Skift af forsikringsselskab - sådan foregår det

Hvis du har besluttet at skifte forsikringsselskab, er det normalt nok at give fuldmagt til dit nye selskab, så sørger de for resten. Men sørg for, at de faktisk annullerer dine gamle forsikringer. Hvis de glemmer det, risikerer du at betale dobbelt i en periode, , indtil du opdager det.

Sammenlign forsikringer hvert år

Hvis du allerede har flere forsikringer, skal du kontrollere dem regelmæssigt. At få indhente tilbud på dine forsikringer en gang om året er en gylden regel. Forsikringsselskaberne hæver prisen konstant, men hvis du er på forkant og tjekker, undgår du den. Med andre ord; nemme penge at spare.

Tjek vilkår og dækning

Naturligvis dækker forskellige typer forsikringer den samme ting. Den billigste forsikring er en bilforsikring, men der kan stadig være forskelle i betingelserne på tværs af forsikringsselskaberne. Der er meget, der kan skrives med små bogstaver.

Det er derfor vigtigt at se på nuancerne i forsikringen ved de forskellige selskaber, du overvejer. Hvis ikke, kan du risikere at stå med skægget i postkassen, når skaden er opstået og afviklingen skal foretages. Det er netop derfor, du har forsikringen - at du skal få hjælp, når du har mest brug for den. Derfor er det utroligt vigtigt, at du tjekker, hvad forsikringen dækker inden for de forskellige forsikringsselskaber.

Spørg en forsikringsrådgiver

Spørg gerne en forsikringsrådgiver og få hjælp til at finde den bedste forsikring til dine behov. De arbejder med forsikring hver dag, har ofte flere års erfaring bag sig og vil arbejde for at finde den bedste mulighed for dig.

Præsenter det, du har og vil forsikre. Måske er der ting, som du måske vil overveje at forsikre, som du ikke har tænkt på? Eller omvendt, du har måske været dobbelt forsikret i flere år? Det er i så fald penge lige ud af vinduet.

Forsikring: Sammenligning

 1. Kontroller, hvor meget du betaler i dag
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskaber
 3. Sammenlign og prut om priserne
 4. Skift til det bedste forsikringsselskab

Kontroller, hvor meget du betaler i dag

De fleste forsikringsselskaber har en onlinetjeneste, hvor dine dokumenter og priser er under "Min side". Her får du en fuld oversigt over, hvad du betaler i dag, og hvilken dækning.

Få tilbud fra flere selskaber

Det er let at kontrollere, om du betaler for høj en pris for din forsikring. Dette gør du ved at indhente flere tilbud, og du kan gøre det på forskellige måder.

 • Tilbudstjenester: På for eksempel tjenestetorvet.dk kan du indtaste de vigtigste oplysninger om huset, bilen osv. Vælg hvilke forsikringsselskaber, der skal konkurrere om din forsikring, og modtag derefter tilbud fra dem.
 • Forsikringsguiden.dk: Indtast de vigtigste data om din forsikring og få en pris fra flere forsikringsselskaber. Bemærk, at du ikke får at vide, hvad "samlerabatten" vil være på din samlede forsikringspakke her.
 • Selskabernes websider: Det er også muligt at få priser ved at beregne priser direkte online hos de forskellige forsikringsselskaber De beder dog normalt om dit CPR nummer.

Søgeord: forsikringspris, sammenlignstjeneste forsikring, sammenlign forsikring, forsikringstilbud

Spørsmål om forsikring

Vurder vores service
Anbefal os ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.