Bilforsikring - Få bedste forsikring | Tjenestetorvet
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på Bilforsikring

Sammenlign tilbud på Bilforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

Forsikring ny

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • De forsikringer, du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da ulykken vil have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere. Ansvarsforsikring på en bil er også påkrævet ved lov. Desuden er ulykkesforsikring og rejseforsikring forsikringer, som det er værd at overveje.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste bilforsikring

Er det nok kun at have en ansvarsforsikring? Eller bør du, som langt de fleste danskere, også tegne en kaskoforsikring, der dækker alt fra buler til totalskader? Det afhænger helt af din bil, din alder og flere andre faktorer. Og der er mange penge at spare, hvis du sammenligner priser og tilbud hos forskellige forsikringsselskaber.

En bilforsikring er en stor post i budgettet for den firehjulede. Godt hver fjerdedel af danske bilejere vælger at nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring, mens resten betaler mere i præmie og tegner en kaskoforsikring. Hvad der kan betale sig, og hvad en god billig bilforsikring bør koste, afhænger helt af dig som forsikringstager. Faktorer som anciennitet, bilens alder, bilens mærke, dit kilometertal og hvorvidt du har kørt flere år skadesfrit tæller nemlig med, når forsikringspræmien skal regnes ud. 

Der findes tre grundlæggende bilforsikringer. En lovpligtig ansvarsforsikring, en delvis kasko og en fuld kasko.

 

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er påkrævet ved lov for alle registrerede køretøjer, og det er den billigste forsikring at vælge. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker ansvar, retshjælp og skader på andre køretøjer, personer og ejendom. Til gengæld får du ingen kompensation, hvis din egen bil skal en tur på værksted. At nøjes med en ansvarsforsikring anbefales som udgangspunkt kun til en billigere bil – gerne under de 20-30.000 kroner.

Bilforsikring delvis kasko

Hvis du går efter delvis kaskoforsikring, så får du dækket skader svarende til det, som ansvarsforsikringen dækker. Derudover får du dækket visse skader på din egen bil. Forsikringen dækker ikke skader opstået i færdselsuheld, men derimod skader, som er opstået, når du ikke kører i bilen. Det kan være brand, tyveri, glasskader mm. En delvis kasko hører i mellemklassen, når det kommer til en billig bilforsikring, og den kan overvejes til de biler, der har middel til lav værdi – gerne under 30.000 kroner i værd

Bilforsikring kasko

En kaskoforsikring, også kaldet fuldkasko, har større dækning end delvis kasko og erstatningsansvar, men vil naturligvis også have højere omkostninger. Kaskoforsikringen dækker skader, der kan opstå, når du kører bilen. Det kan være skader i tilfælde af kollision, parkeringsskader (uden efterladt "visitkort"), sammenstød, stenslag og lignende. 

Skader på dit køretøj er altså dækket, selvom du er ansvarlig for ulykken. En fuld kasko er bedst egnet til biler af mellem til høj værdi. Fra 30.000 kroner og op.

Udvidet bilforsikring

Kører du i en dyr og ny bil, vil det også kunne betale sig at lave en udvidet bilforsikring. Den kaldes ofte kasko plus, super bilforsikring eller top kasko, afhængig af selskabet. En udvidet forsikring hos dit selskab kan dække højere beløb for ekstra udstyr og løsøre, udvidet glasdækning, førerulykke med mere. 

Det kan godt betale sig at betale for en udvidet kaskoforsikring og en lav selvrisiko, hvis du kører i en bil med ekstra høj værdi.

Jo – du må gerne prutte om prisen på forsikringen

Det vigtigste, hvis du vil have en billig bilforsikring, er at være proaktiv. Du kan nemlig næsten med sikkerhed spare penge på din bilforsikring, hvis du henter tilbud hos flere forskellige forsikringsselskaber. 

Det kan være en tidsrøver selv at kontakte forsikringstjenesterne – og på tjenestetorvet.dk gør vi arbejdet for dig, gratis og uden forpligtelse. Udfyld formularen her på siden, og så indhenter vi tilbud fra flere af forsikringsselskaberne på markedet, som herefter kontakter dig med deres tilbud på en billig bilforsikring. En ekstra fordel er, at selskaberne ved, at de konkurrerer om at få dig som kunde, så du kan forvente at få de bedste bilforsikringstilbud fra flere stærke aktører. 

At indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber er da også vores første råd, når det kommer til at få en billig bilforsikring:

5 gode råd til at spare på din bilforsikring

 • Indhent flere tilbud. Husk, at forsikringsselskaberne gerne vil gerne have dig som kunde. Indhent forskellige tilbud og prut om prisen.

 • Få rabat gennem din fagforening. Du kan ofte få en billigere bilforsikring, hvis du er medlem af en fagforening eller andre organisationer.

 • Følg op på dine forsikringer - igen og igen. Hold øje med dine forsikringer - markedet ændrer sig hele tiden. Undersøg, om der er kommet bedre og billigere forsikringer og brug din viden til at forhandle prisen.

 • Sæt en høj selvrisiko. En selvrisiko på nul er ikke nødvendigvis det bedste valg. Selvrisikoen skal kun betales ved en skade, mens præmien skal betales hvert år. Overvej, hvad du har råd til at betale i selvrisiko, uden at det skader din økonomi.

 • Betal helårligt. Det kan godt betale sig at lægge penge til side og betale sin præmie årligt. Selskabet sparer administrationsomkostninger og kan "bytte" med en rabat til dig.
   

Er det klogt at gå efter den billigste bilforsikring?

En billig bilforsikring anbefales til billige og ældre biler. Her kan det ikke altid svare sig at betale en dyr præmie for en bil med en ringe værdi. Du bør samtidig overveje dit eget behov for sikkerhed i tilfælde af, at din bil bliver skadet. Er du meget afhængig af din bil og har desuden en stram økonomi, som gør det vanskeligt at sende din bil på værksted? Så kan det måske være givet godt ud at gå efter en bedre og dyrere forsikring. Grundlæggende skal valget tage hensyn til ønsket om og behovet for økonomisk sikkerhed og selvfølgelig værdien af ​​din bil.

Vær også opmærksom på, at hvis du har et kaskofrit billån, forsvinder billånet ikke, selvom bilen er udsat for brand eller tyveri. Hvis du tager et billån, vil de fleste banker dog sikre investeringen i dig og din bil ved at kræve, at du tegner en kaskoforsikring. Men der findes også billån uden kaskoforsikring. Sidstnævnte har en højere rente, men kan måske alligevel betale sig for ældre biler med en lavere værdi. Her er det ikke nødvendigvis de mange penge værd at have en bilforsikring.

Skal alle forsikringer samles samme sted?

Mange selskaber tilbyder såkaldte samlerabatter til dig, der samler flere forsikringer hos et selskab. Det kan sagtens være, at det er den bedste og billigste løsning. 

Men ikke ubetinget. En undersøgelse, som Forbrugerrådet Tænk har lavet, viser, at det ikke altid er den økonomisk bedste løsning at gå efter samlerabat. Det kan godt være billigere at have sine forsikringer spredt ud på to-tre forskellige selskaber end at have de samme forsikringer hos eet selskab. Det er derfor vigtigt, at du tjekker priserne for de enkelte forsikringer, før du siger ja til en samlet pakke. Og her er det igen alfa og omega at indhente flere forskellige tilbud og danne dig et overblik, så du kan forhandle dig frem til den billigste bilforsikring.

Hvilken bilforsikring passer til dit behov

Som nævnt er der forskellige slags dækninger, når det kommer til forsikring af en bil. Prisen på bilforsikring varierer afhængigt af den dækning, du vælger. Det er en god idé at have en bilforsikring, der er i overensstemmelse med bilens værdi.

Første skridt, når du skal tegne en bilforsikring hos et selskab eller skifte fra et selskab til et andet, er at lave en liste over dit behov som bilist. Dernæst skal du sætte dig ind i vilkårene i bilforsikringstilbuddene for at se, hvad der lønner sig bedst for dig, og hvilke skader og ulykker, der giver kompensation. 

Hvordan fastsættes prisen?

Prisen på din forsikringspræmie fastsættes ud fra flere faktorer. Blandt andet din alder og din historik som bilist. Forsikringsselskaber ser som hovedregel på følgende:

 • Hvad er din alder
 • Hvad koster din bil
 • Hvilket mærke er din bil
 • Hvor bor du
 • Hvor mange år har du kørt skadefri
 • Hvor kraftig er motoren

Din alder har stor betydning for forsikringens pris

Hvem skal køre bilen?  Når du køber bilforsikring online eller andetsteds, skal du normalt oplyse, om bilen skal bruges af en person under 25 år. Nogle forsikringsselskaber har også en lavere aldersgrænse. Yngre chauffører har større chance for at ende i en ulykke. Derfor beregner forsikringsselskabet en bilforsikring med en højere pris, hvis du skal dække en ung chauffør.

Så før du låner bilen ud til din 19-årige, skal du vide, om bilforsikringen dækker, hvis teenageren forvolder skade. Ellers kan omkostningerne hurtigt blive høje i tilfælde af skader.

Hvis du øvelseskører med dit barn, betragtes du imidlertid, som udgangspunkt, som føreren af ​​bilen. Det betyder, at det oftest ikke er nødvendigt at dække for unge chauffører, før de kører alene.

Har du en ung hjemmeboende, kan det i øvrigt godt betale sig at få skrevet ham eller hende på din police. Det betyder, at den unge bilist har mulighed for at optjene anciennitet for skadefri kørsel – og dermed kan få en billig bilforsikring, når de selv køber bil. Der er dog som regel visse krav, du selv som ejer af bilen skal opfylde for at få sådan en sådan forsikring – eksempelvis, at du har kørt i en vis periode uden skader.

Dit kilometertal påvirker bilforsikringens pris

Passer kilometertallet til dit kørselsforbrug? Hvis du pendler langt hver dag, skal forsikringens kilometertal afspejle det. Husk at ændre dit kilometertal, hvis du kører mere eller mindre end hvad der står opført i din dækning. 

Din bilforsikring er billigere, hvis du vælger et lavere kilometertal pr. år. Hvis du vælger en grænse, der er marginalt højere eller i det område, du normalt kører i løbet af et år, skal du være forsigtig. En overskridelse af kilometertal kan nemlig resultere i begrænset dækning, hvis skaden er sket, efter at du har kørt mere, end du er forsikret for.

Vil du betale ekstra for at få en lånebil

<