Bilforsikring - Få bedste forsikring | Tjenestetorvet

Få tilbud på Bilforsikring

Sammenlign tilbud på Bilforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • De forsikringer, du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da ulykken vil have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere. Ansvarsforsikring på en bil er også påkrævet ved lov. Desuden er ulykkesforsikring og rejseforsikring forsikringer, som det er værd at overveje.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste bilforsikring

Er det nok kun at have en ansvarsforsikring? Eller bør du, som langt de fleste danskere, også tegne en kaskoforsikring, der dækker alt fra buler til totalskader? Det afhænger helt af din bil, din alder og flere andre faktorer. Og der er mange penge at spare, hvis du sammenligner priser og tilbud hos forskellige forsikringsselskaber.

En bilforsikring er en stor post i budgettet for den firehjulede. Godt hver fjerdedel af danske bilejere vælger at nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring, mens resten betaler mere i præmie og tegner en kaskoforsikring. Hvad der kan betale sig, og hvad en god billig bilforsikring bør koste, afhænger helt af dig som forsikringstager. Faktorer som anciennitet, bilens alder, bilens mærke, dit kilometertal og hvorvidt du har kørt flere år skadesfrit tæller nemlig med, når forsikringspræmien skal regnes ud. 

Der findes tre grundlæggende bilforsikringer. En lovpligtig ansvarsforsikring, en delvis kasko og en fuld kasko.

 

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er påkrævet ved lov for alle registrerede køretøjer, og det er den billigste forsikring at vælge. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker ansvar, retshjælp og skader på andre køretøjer, personer og ejendom. Til gengæld får du ingen kompensation, hvis din egen bil skal en tur på værksted. At nøjes med en ansvarsforsikring anbefales som udgangspunkt kun til en billigere bil – gerne under de 20-30.000 kroner.

Bilforsikring delvis kasko

Hvis du går efter delvis kaskoforsikring, så får du dækket skader svarende til det, som ansvarsforsikringen dækker. Derudover får du dækket visse skader på din egen bil. Forsikringen dækker ikke skader opstået i færdselsuheld, men derimod skader, som er opstået, når du ikke kører i bilen. Det kan være brand, tyveri, glasskader mm. En delvis kasko hører i mellemklassen, når det kommer til en billig bilforsikring, og den kan overvejes til de biler, der har middel til lav værdi – gerne under 30.000 kroner i værd

Bilforsikring kasko

En kaskoforsikring, også kaldet fuldkasko, har større dækning end delvis kasko og erstatningsansvar, men vil naturligvis også have højere omkostninger. Kaskoforsikringen dækker skader, der kan opstå, når du kører bilen. Det kan være skader i tilfælde af kollision, parkeringsskader (uden efterladt "visitkort"), sammenstød, stenslag og lignende. 

Skader på dit køretøj er altså dækket, selvom du er ansvarlig for ulykken. En fuld kasko er bedst egnet til biler af mellem til høj værdi. Fra 30.000 kroner og op.