Find bedste rejseforsikring | Tjenestetorvet
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på rejseforsikring

Sammenlign tilbud på rejseforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

Forsikring ny

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • De forsikringer, du bør have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste rejseforsikring

At have en god rejseforsikring er din sikkerhed, når du rejser – især i en sommer, der nok engang står i Covid19’ skygge. En god rejseforsikring dækker lægebehandling og hospitalsophold i udlandet, tyveri, ulykker og store forsinkelser på selve rejsen. Bliv klogere på, hvordan du finder den billigste rejseforsikring med den bedste dækning.

Antallet af billige rejseforsikringer er steget kraftigt gennem årene. Det betyder, at du, der læser, sandsynligvis har en rejseforsikring i dag. Spørgsmålet er, om du får dækket det, du har brug for - til den bedste pris.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring dækker kort sagt skader og tab under rejsen. Det kan være både internationalt og inden for Danmarks grænser. Nogle rejseforsikringer dækker alle rejser, så snart du træder uden for døren - dog ikke, når du er på arbejde eller studie. 

Beløbsgrænserne, hvor meget du kan få kompensation for ved økonomisk tab, varierer i de forskellige selskaber. Det er derfor vigtigt at kontrollere, hvad du rent faktisk får dækket, når du sammenligner rejseforsikringer.

Som altid gælder det, når det kommer til forsikringer – at jo højere en selvrisiko du vælger, jo lavere bliver din pris, hvis uheldet skulle være ude.

Hvor gælder din rejseforsikring?

Det afhænger helt af, hvilken forsikring du vælger. Hvis du får en årsrejseforsikring, gælder den typisk for kortere ture i Danmark, såvel som i andre steder i verden. Hvis du vælger en enkeltrejseforsikring, gælder den for en enkelt rejse.

Vær opmærksom på det geografiske område, som din rejseforsikring dækker. Ofte dækker rejseforsikringen ikke krigszoner eller ekspeditioner såsom Arktis, rejser på indlandsisen og lignende. Derudover er der separate begrænsninger for risikosport. 

Hvis du rejser i forbindelse med dit arbejde, dækker din almindelige rejseforsikring ikke. Her skal du i stedet have en erhvervsrejseforsikring. 

Dækning af hjemmeboende og udeboende børn

Hjemmeboende børn under 18 år vil være dækket af forældrenes rejseforsikring, typisk indtil de fylder 18 eller 21 år. Nogle forsikringsselskaber dækker også udeboende børn under 21 år, dog under visse forudsætninger. Det kan eksempelvis være, at de ikke må være gift, bo sammen med en kæreste eller have hjemmeboende børn.

Hvor meget dækning, du har, afhænger af det enkelte rejseforsikringsselskab.

Undgå at dobbeltforsikre dig

Tjek op på, om du allerede er dækket ind af dine andre forsikringer. Hvis du har en familieforsikring (også kaldet indboforsikring) vil den som oftest dække både bagage og privatansvar i de første tre måneder af din rejse. Og hvis du har en ulykkes-, livs- eller pensionsforsikring vil den også dække dig på rejsen.

En rejseforsikring dækker typisk:

Sygdom

Det kan være en meget utryg oplevelse at blive akut syg eller komme til skade, når man er langt væk hjemmefra. Her giver det ro i maven at vide, at man er forsikret med en god dækning. Langt de fleste rejseforsikringer dækker akut sygdom og tilskadekomst, krisehjælp og tilbyder i nogle tilfælde også en døgnbemandet alarmcentral. Tilskadekomst som følge af ekstremsport et tilvalg. Andre tilvalg kan være tandlæge eller fysioterapi.

Husk, at din rejseforsikring formentlig ikke dækker sygdom, som er opstået inden afrejse. Lider du af en kronisk sygdom, er det derfor ekstra vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab og bliver klogere på, om din rejseforsikring dækker behandling i sådanne tilfælde.

Hvis du rejser i Europe, er du delvist dækket af det blå sygesikringskort. Her vil din rejseforsikring kun dække det, som det blå sygesikringskort ikke dækker, eksempelvis en egenbetaling eller hjemtransport. 

Hjemtransport 

Det kan blive en særdeles dyr post, hvis du selv skal betale for en sygetransport hjem. En rejseforsikring vil typisk dække transport til og fra det nærmeste egnede behandlingssted, og derudover dække udgifter til at få dig transporteret hjem til Danmark. 

Hvorvidt det er nødvendigt med en hjemtransport, vil som oftest bero på en vurdering af den behandlende læge samt eventuelt forsikringsselskabets tilknyttede læge. 

Du vil som regel også kunne få dækning af hjemsendelse af bagage samt dækning af ekstraudgifter i forbindelse med hjemtransport af børn. 

Sygeledsagelse

En sygeledsagelse betyder, at udgifterne til en rejseledsager er dækket ind. Det vil sige, at du kan få kompensation for din ledsagers ekstra omkostninger som følge af transport til behandlingssted og udgifter til kost og logi.

Tilkaldelse

Hvis du bliver akut og alvorligt syg eller kommer til skade, kan din forsikring dække udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med, at for eksempel et familiemedlem skal flyves ud til dig.

Ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring dækker, hvis du gør skade på andre mennesker eller ting på din ferie. Her skal du være opmærksom på ikke at dobbeltforsikre dig. De fleste familieforsikringer