Find bedste ulykkesforsikring | Tjenestetorvet
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på ulykkesforsikring

Sammenlign tilbud på ulykkesforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

Forsikring ny

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • Hvilke forsikringer bør du have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Billig ulykkesforsikring

Hvis uheldet er ude og du falder på trappen, styrter på cyklen eller kører galt, er det godt at have tjek på din ulykkesforsikring. Den dækker dig nemlig, hvis du får permanente skader efter en pludselig hændelse.

Ulykker rammer tilfældigt - og de færreste mennesker går gennem livet uden. Derfor bør du kraftigt overveje at tegne en ulykkesforsikring. Det er en forholdsvis billig forsikring, som kan få stor betydning for din økonomi og fremtid.

Ulykkesforsikringen kan dække både tabt arbejdsfortjeneste, varige mén, psykologisk krisehjælp og er i det hele taget et økonomisk plaster på såret, når du er kommet til skade.

ben i gips efter ulykke

Hvad er en ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen dækker dig økonomisk, hvis du kommer til skade og får varige mén. Det kan være, at du mister synet på det ene øje, eller at du mister en tommelfinger på din hånd. Det kan også være, at du får posttraumatisk stress som følge af en pludselig traumatisk hændelse.

Ulykkesforsikringen kan også gå ind og sikre dine efterladte et beløb, hvis du afgår ved døden. De fleste ulykkesforsikringer dækker kun skader, hvis de giver mén, som skader dig med 5 procent eller derover. Det kaldes en ménprocent.

Hvad dækker en ulykkesforsikring

 • Hvis du er ude for en ulykke, som medfører varige mén
 • Tandskader efter ulykke
 • Udgifter til behandlinger efter ulykke, for eksempel til kiropraktor.

Tilvalgsdækninger, når du kommer til skade

Er du på udkig efter den billigste ulykkesforsikring muligt, er du muligvis ikke interesseret i tilvalg. Men det kan være penge, der er rigtig godt givet ud i det lange løb.

Typiske tilvalg er:

 • Strakserstatning. Her kan du udbetalt et engangsbeløb, hvis du for eksempel brækker benet eller river et korsbånd over.
 • Tyggeskader - udvidet tandskade. Du får erstatning, hvis du tygger i en fremmed genstand og ødelægger en tand.
 • Farlig sport. Hvis du dyrker en sport, hvor risikoen for at komme til skade er særligt høj, skal du som oftest have et tilvalg. Det kan være motorsport, kitesurfing eller forskellige former for kampsport.
 • Kritisk sygdom

Hvad dækker en ulykkesforsikring ikke

Mange forsikringsselskaber dækker ikke behandlingsudgifter eller ulykker, der opstår i forbindelse med faldskærmsudspring, bungeejump, klatring eller andre former for ekstrem sport. Nogle har også geografiske begrænsninger og dækker ikke områder såsom Himalaya eller Antarktis.

Hvis du skal dyrke ekstremsport bør du undersøge, om du kan vælge det som et supplement til din almindelige ulykkesforsikring. Det kan også være et tilvalg under din rejseforsikring.

En ulykkesforsikring dækker heller ikke skader som følge af:

 • at du var påvirket af alkohol eller narkotika
 • sygdom
 • at du har forårsaget ulykken med vilje
 • at du har opført dig groft uagtsomt. 

Hvordan afgøres din godtgørelse

De fleste forsikringsselskaber udbetaler som nævnt erstatning ved en méngrad på 5 procent eller mere.

Det vil sige, at du får udbetalt en erstatning, som procentuelt svarer til din méngrad. Hvis du har en méngrad på 30 procent, så får du altså udbetalt 30 procent af din forsikringssum. Kommer du til skade med din hånd, som du har forsikret for en million kroner, så udbetaler din ulykkesforsikring en erstatning på 300.000 kroner.

Det er Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), som afgør, hvilken ménprocent din skade udgør. Du kan selv lave en vejledende beregning her i AES' ménberegner . https://www.aes.dk/selvbetjening/beregn-selv/menberegner

Eksempler på udregninger i mén-tabellen:

 • Tab af tommelfinger: 25 procent
 • Lette, daglige rygsmerter: 5 procent
 • Moderat kronisk depression: 15 procent
 • Moderat posttraumatisk belastningsreaktion: 15 procent

Vær opmærksom på, at det kan være vanskeligt at vurdere psykiske skader. Det er da også de sager, der tager længst tid at behandle i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Læs mere om psykiske arbejdsskader her.https://www.aes.dk/typer-af-arbejdsskader/psykiske-arbejdsskader

Hvornår er der tale om varigt mén

For at der er tale om varigt mén, skal skaden eller sygdommen give dig permanente symptomer. Ofte skal der gå en vis rum tid efter ulykken for at afgøre, om der er tale om en erstatningsudløsende skade og i hvilken grad.

Forsikringsselskabet vil træffe afgørelsen på baggrund af lægejournaler og undersøgelsesrapporter og dernæst anvende Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Prisen på en god ulykkesforsikring afhænger af flere faktorer

Prisen på ulykkesforsikringer varierer fra sel