Gratis tilbud/rådgivning på isolering

Ønsker du at reducere varmeforbruget i din bolig og dermed få en billigere varmeregning, så er isolering eller efterisolering en rigtig god løsning. Få kvalificeret rådgivning, sammenlign flere tilbud på isolering og find bedste/billigste løsning - gratis og uforpligtende! 

Råd om
" Gode råd omkring isolering
Af Carsten Lund, Økonomisk rådgiver.

Ved at indhente tilbud fra flere isolerings firmaer, kan du finde den bedste løsning til dit behov og spare penge samtidig! Men der er også andre måder at sænke udgifterne…

Læs alle tips

Et lønsomt tiltag i mange tilfælde

At efter isolere boligen, er noget af det mest lønsomme du kan gøre, specielt i et ældre hus. Efterisolering giver lavere varmeudgifter, øger komforten i boligen og kan øge værdien på boligen ved et eventuelt salg.

Begynd med taget eller loftgulvet

Varmen stiger op ad derfor er det svært effektivt at isolere taget eller loftgulvet.

Nyere hus kan også trænge til efterisolering

Det er ikke bare gamle huse som kan trænge til efterisolering. Et nyere hus kan også være dårligt isoleret. En termograferingstest giver dig svar på om dette er tilfældet.

Tilskud til isolering

Danske energiselskaber er blevet pålagt at bidrage til reducering af energiforbruget, så forhør dig hos dit energiselskab, hvordan de konkret bidrager med tilskud.

Skal du bo længe i huset eller sælge næste år?

Ikke alle tiltag lønner sig ift et hurtigt videresalg. Men skal du selv bo længe i huset, øges lønsomheden i projektet.test

UDFYLD HER!
Hustype

Areal der skal isoleres (ca)

Ønsket eventuel installation?

Hvor ønskes der isoleret?

Evt. anden relevant information

Skriv gerne lidt om opgavens indhold, da det kan være en stor fordel for leverandørerne og den efterfølgende dialog.

Kontaktinformation

Fornavn

Efternavn

Adresse

Postnummer

Region

Kommune

By

Telefon nr. 

E-mail

Modtag relevant information på e-mail
Via vores nyhedsbrev får du gode tips, relevante nyheder og eksklusive tilbud. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan du fra fravælge det her.