Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Lad os hjælpe jer med at finde flere kunder!

Tjenestetorvet har siden 2010 hjulpet kunder og leverandører med at finde hinanden. Kom med på holdet, og lad os hjælpe jer med at finde relevante kunder.

 • 300%

  300%

  Forventet vækst i 2019
 • 1200+

  1200+

  Kundeemner i snit pr. måned
 • 80+

  80+

  Leverandører som bruger os i dag
 • Marc Maze, Head of Inhouse Sales

  Tjenestetorvet hjælper os i mål!

  Vi har et tæt samarbejde med Tjenestetorvet, som vi er meget tilfredse med. Deres konstante fokus på generering af relevante leads af høj kvalitet hjælper os med at nå vores målsætning om at sikre flere danske hjem med vores alarmsystemer. Jeg vil til enhver tid anbefale Tjenestetorvet som professionel samarbejdspartner.

Bliv leverandør på Tjenestetorvet

Firmainformation

Antal bogstaver: 0

Kontaktinformation

Har du spørgsmål?

Typiske spørgsmål og svar

 • Hvordan virker Tjenestetorvet for vores firma?

  Tjenestetorvet hjælper leverandører med at komme i kontakt med nye kunder. Vi afklarer hvad vores bruger ønsker og bruger denne information til at matche med relevante leverandører. . Vores leverandører vælger selv hvilke kriterier de ønsker at blivet matchet på, som for eksempel bestemte produkttyper og hvor i landet de tilbyder deres services.

 • Hvor meget koster det at være tilknyttet Tjenestetorvet?

  Gennem Tjenestetorvet betaler I kun en fast pris per henvendelse I modtager og der er ingen abonnements udgift eller andre yderligere omkostninger.

 • Hvor lang bindingstid forpligter vi os til?

  Tjenestetorvet har kun en minimal bindingstid på 14 dage, så I kan vælge at stoppe eller starte stort set når det passer jer.

 • Hvor mange henvendelser vil vi modtage?

  Det er vanskeligt at anslå hvor mange henvendelser I vil modtage, men vi har god trafik på alle vores kategorier og vil for det meste kunne levere en god volumen af henvendelser.

INDSEND INFO
TIL TOPPEN