Bliv leverandør

• Fast pris pr kundeemne

• Ingen opstarts omkostninger

• Intet månedligt abonnement

• Ingen bindingsperiode

• Segmentering af kundeemner efter behov

Udfyld formularen og herefter vil vi kontakte dig, så vi kan tage en uforpligtende snak om konceptet, vores vilkår og hvordan du kan øge kundekredsen igennem Tjenestetorvet!


Referancer - leverandør udtalelser                      

Firmanavn

Dit navn

E-mail

Telefonnummer

Virksomheden.

Anbefalinger fra eksisterende kunder

Gjensidige Forsikring

Vi er yderst tilfredse med den respons, vores medarbejdere giver på Tjenestetorvets forespørgsler. Emnerne er klar til at tale forsikring med os, når vi ringer, og vi har modtaget stort set alle de forsikringstekniske data på emnet, inden vi starter samtalen. Det gør det nemt for os – og for kunderne. Tjenestetorvet.dk er fleksible. De tilpasser på dagsniveau vores kapacitet og agerer på ændring af volumen på ganske kort tid.
Vi kan trygt anbefale Tjenestetorvet.dk som leverandør af salgsleads.
Casper Thomsen, Projektkoordinator

Hvordan fungerer konceptet?

Tjenestetorget tilbyder din virksomhed konkrete kundeemner fra privatpersoner og virksomheder som proaktivt har vist interesse for de services/produkter du tilbyder. Siden 2010 har vi i gennemsnit formidlet ca. 2.000 kundeemner månedligt indenfor vores forskellige kategorier. Vi samarbejder med små, mellemstore og store virksomheder, og vores fleksible løsning gør at konceptet fungerer lige godt for både små og store virksomheder. 

Sammen med din virksomhed udarbejder vi en løsning tilpasset dine behov, sådan at du modtager relevante kundeemner af høj kvalitet. Vi kan segmentere kundeemner fx efter geografisk område, ud fra produkter, alder, kundeprofil m.m. Vi tilpasser også volumen af kundeemner til din virksomheds behov.

Med kundeemner fra Tjenestetorvet kommer du i kontakt med en stor målgruppe i købsovervejelser. Via en bred markedsføring i digitale kanaler, primært søgemotorer, nyhedsbreve og seriøse affiliate partnerskaber, vil du modtage forespørgsler fra kunder du ellers ikke ville have nået.

Vores vilkår er enkle, og det er en begrænset risiko ved at prøve vores koncept. Du har selv kontrol med hvor mange salg vores kundeemner giver og dermed også omkostninger ved at bruge Tjenestetorvet. Dermed kan du enkelt måle lønnsomheden op i mod de andre salgs- og markedsføringskanaler du benytter.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Tjenestetorvet, så ring eller email os.

Thomas Lundsgaard

Adm. direktør
Tlf: 60 21 23 24
thomas@tjenestetorvet.dkTjenestetorvet ApS er et datterselskab af Tjenestetorget AS, som hører ind under mediekoncernen Budstikka.Media.
Selskabet har siden 2010 hjulpet privatpersoner med at indhente tilbud på services/produkter og er beliggende i København.