Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Find bedste mobilabonnement

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere mobilselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter abonnement som passer dig bedst, til lavest mulige pris(du beholder naturligvis dit gamle nummer)

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på et nyt abonnement, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere mobilselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter abonnement som passer dig bedst, til lavest mulige pris(du beholder naturligvis dit gamle nummer)

Sammenlign tilbud og få billigste mobilabonnement

Tjenestetorvet har formidlet mere end
350.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

God service, er svært tilfreds. Let at bruge, gode tilbagemeldinger og tips.

Testimonial 4
Ida Haus

Det koster ikke at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Testimonial 1
Kjetil Sanstøl

Billigste mobilabonnement

I dag er der mange spillere på markedet, der tilbyder mobilabonnementer. Der er ikke meget, der adskiller virksomhederne, og priskonkurrencen er stærk. Ikke desto mindre er der nogle forskelle, der gør det værd at sammenligne flere virksomheder både med hensyn til pris og service.

Først og fremmest tilbyder de fleste i dag gratis brug af tale, SMS og MMS hjemme og i EU / EØS. Med andre ord, hvad de fleste mennesker betaler for er den mængde data, man ønsker. De forskellige virksomheder har forskellige datapakker fra kun et par hundrede MB og op til 40 GB.

Når du vælger en datapakke, skal du se på dit forbrug i dag. Du kan let finde ud af dette ved at logge ind på mit websted i det firma, du har et mobilabonnement hos i dag. Det er fjollet at vælge en datapakke, der er langt over dit forbrug, mens det er irriterende at vælge en, hvor du løber tør for hver måned. Da de fleste virksomheder i dag tilbyder dataoverførsel, kan du vælge en datapakke, der ligger lidt over dit faktiske forbrug.

Det betyder, at du har lidt mere data at bruge over tid, som er en slags buffer, der kan gavne dig, mens du er på ferie. For eksempel, hvis du er i sommerhuset, vil forbruget stige noget. Eller når du rejser til udlandet og generelt hvor der er en dårlig WiFi-forbindelse.

Før du vælger

Noget der skal overvejes, når du vælger, er datavolumen, uanset om det er dataforflytning, Data SIM og Twin SIM. Kontroller også, om de tilbyder et familieabonnement, og om der er gratis brug i EU / EØS. Derudover er det klogt at få opkalds- og surfpriser i udlandet og kundetilfredshed.

Hvis du vil købe mobil med dit mobilabonnement, bør du også se priser her. Hvad du ikke behøver at tænke på er prisen på tale, SMS og MMS i Norge. Eventuelt også EU / EØS, da der er fri brug, såvel som datahastighed, fordi det er fri hastighed, indtil datapakken er opbrugt.

Dækning

Der er flere forskellige netværk, som de forskellige mobilfirmaer benytter. Netværket er hovedsageligt gennem TDC, Telenor og Telia, og 3, så alle andre teleudbydere bruger et af disse netværk. Før du bestiller et mobilabonnement, skal du tjekke dækningskortet for at sikre dig, at du får god dækning i dit hjemmeområde.

Mobilabonnementer bedst i test

Det er ikke så meget, der differentierer de forskellige mobilabonnementer. Så her er det vigtigt at finde ud af, hvad du har brug for at imødekomme dine behov. Flere sider viser konstant test for forskellige mobilabonnementer. Her er det vigtigt, at du finder det mobilabonnement, der passer til dig og ikke alle andre. Find derfor ud af, hvad dine behov er her, og sammenlign de forskellige abonnementer for at finde det bedste og billigste mobilabonnement til dig.

Hvordan vælger man? 

I sidste ende er det vigtigt, at du bliver en tilfreds kunde. Sammenlign flere aktører, og vælg det abonnement, der er både det billigste og giver dig den service, du har brug for, samt et firma, du kan stole på.

Flere operatører tilbyder, at du kan prøve dem i en bestemt periode, og hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage.
Ved at bruge en tilbudstjeneste som Tjenestetorvet får du et hurtigt overblik og gode tilbud, som du kan sammenligne, så du ikke behøver at gå ind i hvert selskab for at kontrollere priser. Denne service er naturligvis helt gratis at bruge, og alle tilbud er uforpligtende.


Nøgleord: mobilabonnement, mobilabonnementstest, priser på mobilabonnement, sammenlign mobilabonnement

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Vurder vores service
Anbefal os ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig