Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Find den billigste strømaftale

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere elselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Det tager ikke mere end 2 minutter af din tid

Tjek om du også kan spare penge på en ny aftale, der er tilpasset dine behov. Udfyld en formular og modtag et tilbud - gratis og uforpligtende.

 • 1
  Beskriv dit behov
  Ved hjælp af en enkel formular fortæller du kort hvad du er ude efter
 • 2
  Få tilbud fra flere elselskaber
  Jo flere du sammenligner, desto lettere er det at finde det bedste tilbud
 • 3
  Vælg det bedste tilbud
  Vælg derefter den aftale som passer dig bedst, til lavest mulige pris

Sammenlign tilbud og få billigste strømaftale

Tjenestetorvet har formidlet mere end
350.000
kvalitets tilbud
- over hele landet!

Det koster ikke at benytte servicen, derimod sparer du penge.

Testimonial 1
Kjetil Sanstøl

God service, er svært tilfreds. Let at bruge, gode tilbagemeldinger og tips.

Testimonial 4
Ida Haus

Få pris på billig el

Hos Tjenestetorvet hjælper vi dig med at indhente priser på billigt el. Vi sammenligner priser i branchen med hinanden for at kunne give dig det store overblik over, hvor du kan spare penge på el. Ofte kan det være vanskeligt at overskue den store jungle af el-udbydere og det kan være svært at navigere mellem de mange tilbud du får kastet i hovedet. Her på siden hjælper vi dig med både at spare dig tid og penge, når du skal vælge el. Vi forkorter nemlig den lange vej fra udbyder til udbyder, og samler alle tilbuddene til dig. Så hopper du nemlig over den tidskrævende og kostbare proces ved at vælge el-udbyder. Vi giver dig nemlig et skema over dine muligheder, så du helt enkelt kan finde den billigste eller bedste udbyder. På denne måde er du sikret, at du får den bedste og billigste el-løsning. Vi sammenligner nemlig løsningerne og analyserer hvad, der er billigst. Derfor kan du være sikker på at finde en udbyder, som matcher dit forbrug af el i hjemmet. Tjenesten er helt uforpligtende, og du kan uden videre bede om at vi udfører arbejdet for dig. Hvorvidt du ønsker at takke ja til vores tilbud er helt op til dig selv - vi leverer blot en service som gør det nemmere og billigere for dig at vælge el-udbyder.

Sådan sammenligner du priser på el

Når du sammenligner el er det vigtigt, at du kigger på udbyderne udfra en lang række kriterier. Det er helt afgørende for at vælge det rigtige tilbud, at du tager højde for alle faktorerne, som hersker i forbindelse med valg af el-udbydere. Det er nemlig ikke udelukkende strømprisen, som er afgørende for den samlede pris udbyderen kan tilbyde. Man skal samtidigt tage højde for faste omkostninger, gebyrer og andre ting, når man sammenligner strømpriser. Dermed får man det fulde overblik over, hvilket tilbud som i realiteten er billigst.

Vælg den rigtige aftale, som passer til dit forbrug

Der findes på markedet for el forskellige aftaler og strukturen på dem er lidt forskellige. De mest almindelige aftaler hedder; Spotpris, Fast pris og variabel pris. Alle er de forskellige i deres udformning og passer til forskellige el-forbrug. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige aftale, som matcher dit el-forbrug. Så risikerer du ikke at betale overpris for strøm du ikke bruger.

Med en spotpris-aftale får du en aftale, hvor prisen kan svinge fra dag til dag. Du får altså en aftale, hvor du vil opleve variationer i prisen. Det kan være den rigtige løsning for dem, som over tid ønsker billig el.

Fastpris er en el-aftale for dem, som gerne vil have fuld kontrol over deres el-forbrug. Med denne aftale får du en forudsigelig el-regning hver eneste måned, da du betaler en fast pris for dit forbrug. Som regel indgår man en aftale med et energiselskab om en fast pris over en aftalt periode.

Den sidste mulighed - variabel aftale - følger markedets priser på el. Her er det ene og alene markedet som dikterer prisen på dit el. Prisen bliver dog aftalt i forvejen, og el-udbyderne har pligt til at give dig et varsel 2 uger før en eventuel prisændring på el. 

Hvad er et gennemsnitligt el-forbrug

I gennemsnit har danskerne et el-forbrug på x kWh om året pr. person. En familie på fire bruger i gennemsnit x kWh om året. Det kommer nemlig helt an på, hvem du er, hvordan du bor, og hvor mange der er i hustanden. På den måde kan man altså ikke decideret sige hvad alle danskere har af el-forbrug. Til gengæld kommer det an på fire primære dele af boligen. 

1. Den type bolig du bor i.
2. Om du bor alene eller sammen med andre.
3. Husets opvarmningsmuligheder.
4. Forskellige varmeinstallationer i boligen.

Sådan sparer du på el

Der har i tiden været et øget fokus på at spare el, hvor man kan. Ikke blot fordi der er penge, at spare i at mindske sit el-forbrug - det er også godt for miljøet. Du kan med enkle tiltag nedbringe din boligs el-forbrug væsentligt, så du ikke undgår unødigt store el-regninger.

Skru ned for varmen om natten - du sparer på el ved at sænke temperaturen i nattetimerne.
Sænk temperaturen, når du ikke er i hjemmet. Det koster mange penge at holde en bolig opvarmet uanset om du befinder dig i den eller ej.
Spar på elektriciteten. Sluk lys og elektriske apparater, når du ikke bruger dem så du ikke betaler for ting du ikke bruger.
Tænk over boligens isolering - skift til nye vinduer og bedre isolation for at spare penge på den lange bane på el. 

Det er relativt simpelt at holde sit el-forbrug nede. Hvis man blot husker at slukke for ting, når man har brugt dem, skruer ned for varmen og ellers benytter sig af energibesparende metoder. For eksempel er det en rigtig god ide at fylde opvaskmaskinen helt, hver gang den tændes. Mange hårde hvidevarer har også såkaldte “ECO-programmer”, hvor der spares på varme, vand og lignende. Man kan derfor hurtigt spare penge, hvis man tænker over sit el-forbrug.

Opvarmning - sænk el-regningen med mange penge årligt

Det er uden tvivl opvarmning, som er den største synder i en husholdnings el-forbrug. Derfor er et godt råd, som både sparer penge og er godt for dig, at have en lavere temperatur, når du går i seng. Det kan klares med tekniske løsninger som eksempelvis automatiske termostater, eller manuelt ved at du sætter temperaturen ned ved aftenstid. Det er en eminent måde at spare el på, og kan spare helt op til 10 % af el-regningen.
Du kan også bruge automatisk indstillede termostater i dagtiden, når du ikke opholder dig i boligen. Hvis du i hverdagene er på arbejde fra 8-16 er der reelt set ikke brug for, at boligen er opvarmet hvis ingen bruger den. Her kan der nemlig også spares masser af penge ved at tænke over, hvordan man kontrollerer sit forbrug. 

Sluk lyset og afbryd elektriske apparater

En anden ting du kan gøre, for at få en lavere el-regning er at være konsekvent og slukke lyset når du ikke bruger det. Hvis der er dagslys og ikke mørkt i rummet, er der reelt set ikke behov for at du tænder lyset overhovedet. Derudover skal du huske at afbryde elektriske apparater helt, når du er færdig med at bruge dem. Kaffemaskiner, el-kædler, TV, opladere, spillekonsoller og lignende skal ikke bruge el overhovedet, når du ikke bruger dem. Tjek også om de er på stand-by eller om du har afbrudt dem helt.

Isolering - reducér varmetab i boligen

Hvis du isolerer korrekt, og bruger nye vinduer m.v. så kan du også spare rigtig meget på el-forbruget Det skyldes at isolering og vinduer er med til at holde på varmen, så du ikke skal bruge el på opvarme mere end højst nødvendigt.

Hvordan vælger man den rigtige leverandør af el

Det er relativt simpelt at udskifte sin el-leverandør. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i vilkår og betingelser for den el-aftale du indgår. Tjek for eksempel for eventuelle opsigelsesgebyrer eller lignende. Den bedste måde du kan overskue tilbuddets omfang er hvis du gennemgår hele beregningen, og ikke blot fokuserer på el-prisen.

Du kan benytte dig af Tjenestetorvet, som  tilbyder at samle de bedste tilbud for dig. Du får et enkelt overblik over, hvilket tilbud, der passer bedst til dit el-forbrug. Det klares helt enkelt på siden her, hvor du kan udfylde skemaet og sende en forespørgsel. Så modtager du de bedste tilbud på el-aftaler indenfor kort tid efter forespørgslen. 

Den billigste el-leverandør

Kan varierer alt afhængig af, hvor du bor i landet og hvilken type bolig du ejer. Der er nemlig rigtig mange forskellige tilbud, men det vigtigste er, at du vælger den el-aftale, der passer dig. Derfor er det vigtigt, at du ikke lader dig forblænde af en billig pris, da der kan være skjulte gebyrer og lignende forbundet med aftalen. 

Vurder vores service
Anbefal os ved at klikke på det antal stjerner du synes vi fortjener.
100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig