Varmepumpe tilbud

Spar op til 70 % på energiforbruget med en varmepumpe afhængig af varmepumpe type, opvarmningskilde, hustype og din elpris. Udfyld formularen nedenfor og undersøg hvad det vil koste at installere en varmepumpe baseret på flere tilbud. Sammenlign tilbud og find bedste/billigste løsning - gratis og uforpligtende! 

Råd om
varme pumper
Af Carsten Lund, Økonomisk rådgiver.

Ved at indhente flere tilbud fra leverandører, kan du finde den bedste pumpe til dit behov og spare penge samtidig! Men der er også andre måder at sænke udgifterne på…

Læs alle tips

Varmepumpe - en effektiv varmekilde

En varmepumpe er muligvis det mest effektive tiltag du kan gøre for at få din varmeregning nedsat, når man kigger på investeringen ift varme besparelsen. Ofte bliver en varmepumpe afbetalt i løbet af tre år. Læs mere på http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten

Placering af varmepumpen er vigtig

El besparelsen ved at installere varmepumpe afhænger blandt andet af hvor du placerer den.. En åben rumløsning gør varmepumpen mest effektiv. Placerer du den i en trang trappeopgang, så bliver det vanskeligt at opvarme mere end en etage med pumpen.

Du har ikke nødvendigvis brug for den kraftigste varmepumpe

Det er slet ikke sikkert at din bolig behøver den kraftigste varmepumpe model. En fagmand vil kunne give dig gode råd omkring hvilken type der passer bedst til din bolig, og hvad den optimale placering er. Husk at rengøre varmepumpen For at varmepumpen skal være mest effektiv, bør du rengøre elementer inden i ofte. Du bør vaske luftfiltrene forsigtigt eller give dem en let omgang støvsugning.

Jeg ønsker tilbud på:

Angiv varmepumpe type:

Er du ikke sikker på hvilken varmepumpe, der passer til din bolig, så vælgHar du lagt budget ift varmepumpe?

Max budget

For at finde bedste tilbud, har vi brug for lidt bolig information
Boligtype

Ca. boligareal

Opvarmningskilde idag?

Hvornår ønskes en evt. installation?

Evt. anden relevant information