Find bedste motorcykelforsikring | Tjenestetorvet
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på motorcykelforsikring

Sammenlign tilbud på motorcykelforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

Forsikring ny

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • Hvilke forsikringer bør du have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Sådan finder du en god og billig motorcykelforsikring

Med forårets ankomst rykker danske motorcykelentusiaster ud på de danske landeveje. Det er vigtigt at føle sig tryg som blød trafikant – og her er en motorcykelforsikring en væsentlig faktor.

Har du en motorcykel? Eller drømmer du om en? Så er du måske også på udkig efter en billig motorcykelforsikring, som lever op til lige præcis dine behov.

Det kan også være, at du allerede har en mc forsikring, men vil vide, om der findes andre, billigere og bedre måder at forsikre din tohjulede på. Det gør der højst sandsynligt – de fleste finder ud af, at de sparer penge, når de går deres forsikringer igennem. 

På Tjenestetorvet.dk kan vi hjælpe dig med at indhente flere gode tilbud på en motorcykelforsikring, gratis og uforpligtende. Så skal du ikke selv bruge tid på at undersøge markedet, men kan læne dig tilbage og modtage forsikringstilbud fra flere forskellige selskaber. Bliv klogere på, hvad en mc forsikring dækker hos de forskellige forsikringsselskaber, her.

Der findes forskellige typer af forsikringer til din motorcykel:

 • Lovpligtig ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker skade på andre personer og køretøjer.
 • Kasko. En kaskoforsikring dækker, modsat en lovpligtig ansvarsforsikring også skader på egen motorcykel.
 • Tilvalg - hvis din mc forsikring for eksempel også skal dække halvårlig eller helårlig dækning.

 

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Det er obligatorisk at have en ansvarsforsikring på sin motorcykel. Undlader du at tegne en ansvarsforsikring, skal du betale dagsbøder og er i sidste ende tvunget til at afmelde dit køretøj. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader på andre mennesker, bygninger eller andre køretøjer.

 

Kan en kaskoforsikring betale sig for dig?

Hvis du vil køre mere trygt på vejene, når det gælder din økonomi, bør du vælge en motorcykelforsikring med kasko. Den dækker skader på din motorcykel for eksempel som følge af kollision, styrt, brand, ved tyveri og lignende. 

Kaskoforsikringen dækker i nogle tilfælde redning og vejhjælp – også i udlandet.  Og den vil typisk erstatte fastmonteret tilbehør med en værdi op til 14.663 kr. (2021-indeks). 

 

Hvad koster en kaskoforsikring

Prisen på din mc forsikring afhænger af flere forskellige faktorer, som kan variere fra selskab til selskab:

Din alder

En 19-årig betaler mere i forsikringspræmie end en 40-årig, da yngre motorcyklister statistisk set får en skade oftere end den ældre og måske mere erfarne motorcyklist. Nogle selskaber kan også stille som betingelse, at motorcyklister under fx 30 år skal dække dobbelt-selvrisiko og andre selskaber tilbyder ikke kaskoforsikring, hvis du er under 25-30 år gammel. Atter andre vil måske kun tilbyde dig kasko som ung motorcyklist, hvis du har en billig motorcykel.

Anciennitet og tidligere skader

Hvor længe har du haft en motorcykelforsikring, og hvor mange skader har du haft? Det kan også have en stor indflydelse på den pris, forsikringsselskabet tilbyder dig.

Din bopæl

Mange forsikringer er dyrere, når du bor i større byer, særligt København. Det skyldes, at mængden af kriminalitet og trafikulykker er større i byerne. 

Alderen på din motorcykel

Jo ældre den er, jo billigere er forsikringen. Når din motorcykel er 30 år gammel og derover, betegnes den som en veteranmotorcykel – og her er prisen billigere. 

Type af motorcykel

Jo større motor og jo flere kræfter, jo dyrere er din motorcykelforsikring. 

Størrelsen på din selvrisiko

Jo højere din selvrisiko er, jo billigere er præmien for din forsikrede motorcykel.

Samlerabat kan være vejen til en billig mc forsikring

Mange selskaber tilbyder en billigere forsikring, hvis du samler alle dine forsikringer hos dem. Her er det dog vigtigt at se sig for, for det kan godt være billigere eksempelvis at sprede dine forsikringer ud på to forskellige selskaber. Undersøg derfor markedet grundigt og indhent tilbud på ikke bare én motorcykelforsikring, men mindst tre forskellige forsikring. Så er du sikker på at få en billig mc forsikring, som samtidig lever op til dit behov.

Køreteknisk kursus = billigere motorcykelforsikring

Hvis du har gennemgået et køreteknisk kursus, hvor du har opgraderet dine evner på din motorcykel, kan det gøre din forsikring billigere.

Gode t