Find bedste dyreforsikring | Tjenestetorvet
Gratis og uforpligtende

Få tilbud på dyreforsikring

Sammenlign tilbud på dyreforsikring. Du bestemmer selv hvilken dækning du ønsker.

Forsikring ny

KUN ANERKENDTE SELSKABER

 • Hvilke forsikringer bør du have

  Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

 • Sådan får du billigere forsikring:

  Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
 • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

  Patrick Andersen/Stevns
 • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

  Jesper Larsen/København
 • god service

  Sarah Olsen/Næstved

Sådan finder du en billig dyreforsikring

Det er et stort ansvar at have et dyr. Det har brug for motion, mad, socialisering, selskab og afhænger på alle måder meget af dig. Det kan også hurtigt blive dyrt at være dyreejer. ikke mindst når uheldet er ude, og dit dyr kommer til skade eller bliver sygt. En dyrlægeregning kan nemlig nemt løbe op i mange tusinde kroner. 

Dit kæledyr er ikke, ligesom dig, dækket af det offentlige sundhedssystem, og en tur til doktor dyr kan hurtigt æde en god del af opsparingen – eller værre endnu, føre til en aflivning, fordi du ikke har råd til en kostbar behandling. En forsikring giver derfor en stor tryghed som dyreejer og kan spare dig for mange penge.

Der findes en række forskellige dyreforsikringer med varierende grad af dækning. De mest almindelige dyreforsikringer i Danmark er hundeforsikring og katteforsikring, og der ses da også en stigende dækning af netop disse to typer af kæledyr. Mange hundeejere har forsikret deres firbenede hos de danske forsikringsselskaber. Og kattejerne begynder også så småt at følge med. Ifølge Fagmagasinet Dyrlægen (dyrlaegen.nu) er 64 procent af danske hunde og 19 procent af danske katte forsikret i 2021. Særligt hundeejere er altså på udkig efter en god og billig hundeforsikring hos et dansk selskab - og her kan det altså godt betale sig at indhente tilbud. Du får en bedre dækning, når du kan stille forsikringsselskaberne op mod hinanden.

Her gennemgår vi de forskellige typer af dækninger inden for dyreforsikringer og guider dig til at finde en billig dyreforsikring til netop dit kæledyr.

Vær ude i god tid med din dyreforsikring

Hos de fleste forsikringsselskaber skal du opfylde en række krav for at blive godkendt som forsikringstager. De kan dække over dyrets alder eller en fremvisning af sundhedsattest. Hvis dit dyr allerede fejler noget, dækker forsikringen ikke den pågældende sygdom eller skade. Vær derfor ude i god tid, mens dit dyr endnu er ungt og raskt.

 

Typer af dyreforsikringer

Der findes tre hovedkategorier inden for dyreforsikring:

A. Syge- og ulykkesforsikring

B. Livsforsikring

C. Lovpligtig ansvarsforsikring for hunde og heste.

 

A. Syge- og ulykkesforsikring

Den dækker behandlingsomkostninger, når dit dyr bliver syg eller kommer til skade.

Behandlingsomkostningerne i en sygeforsikring inkluderer ofte:

 • Dyrlægebesøg
 • Kirurgi
 • Medicin.
 • Forsikringen dækker til tider også:
 • Fysioterapi og rehabilitering
 • Hjælp i forbindelse med fødsel.

 

Syge- og ulykkesforsikringen dækker som oftest ikke:

 • Almindelige sundhedsbesøg
 • Vaccinationer.
 • Medicin ud over, hvad der gives under konsultation og behandling på klinikken.
 • Forebyggende behandling

Derudover kan der være en lang række af forbehold, som du bør sætte dig grundigt ind i.

Tilvalg til din sygeforsikring

Mange dyreforsikringer dækker også et værditab for brugsdyr, enten som en del af livsforsikringen eller som en separat supplerende dækning. "Tab af brugsværdi" betyder, at dit dyr er blevet trænet til et specielt formål, som det ikke længere kan udføre. Eksempler er jagthunde og springheste.

Hvis du er opdrætter af avlsdyr, er det en god ide at undersøge, om din forsikring har sin egen avlsdækning. En sådan dækning inkluderer ofte en fertilitetsundersøgelse og komplikationer i forbindelse med fødsel, som for eksempel et kejsersnit. Du kan også vælge at få dækket omkostninger i forbindelse med afkom samt kompensation for mistet avlsevne hos din hund, hest eller kat.

Andre typiske tilvalg er følgende:

 • Tandskader
 • Genoptræning
 • Medicinomkostninger uden for behandling på klinikken

 

B. Livsforsikring

Hvis dit dyr forsvinder eller går bort, dækker livsforsikringen dig med et fast beløb. Livsforsikringen svarer til det, du måske kender fra en helt almindelig livsforsikring. Det betyder, at hvis for eksempel din hund dør eller forsvinder, får du et fast beløb. Dækningen træder også i kraft ved tyveri. Størrelsen af forsikringssummen varierer fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. I nogle selskaber kan du selv vælge et beløb, og i andre selskaber er det baseret på dyrets markedsværdi.

 

C. Den lovpligtige hundeansvarsforsikring og hesteansvarsforsikring

Som hundeejer og hesteejer er det obligatorisk at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker den skade, din hest eller hund måtte forvolde.

En lovpligtig hundeansvarsforsikring dækker det erstatningsansvar, som du bliver pålagt, når hunden laver skade på andre personer, eller hvis din hund ødelægger andre ting. Det er den billigste hundeforsikring, danske hundeejere kan vælge. Det samme gælder for en lovpligtig hesteansvarsforsikring. Vær dog opmærksom på, at når det gælder din h